Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка за фероза за части - искате ли нещо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Покупка за фероза за части - искате ли нещо?

Първоначално публикуван от ipivo Преглед на мнение
    Започна борбата с булбара,които както разбрах в последствие е малко по тесен
    Не е по тесен, Бертонето е по-широко.

Коментар

Ще пречи, то този булбар е за Феро а не за Берто.
      Правен е за квадратни фарове, а не за кръгли.
      Маже леко да се преправи тук там и да стане за Берто.

Коментар

Незнам до колко ще пречи на светлината За сега правя някакви опити да прекроя вътрешните вертикали с по три см към средата,но нещо не ме кефи. Има вариант да го разполовя и намаля с 6см,но тогава губя протекцията на калниците Абе ,ще го излъжа някак си,та ако ще нищо да не остане от оригинала

Коментар

Може би така ще е по-добре (снимката), но ще иска по-старателно преправяне. Тук се върти едно Бертоне с булбар. Не знам доколко е оригинален, но като го засека, ще го снимам за идея.

PS: Мале, какъв мерак имам на Бертоне...не е истина.
          Прикачени файлове
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Не е лошо,не е. Снимни онзи, ако го засечеш.

Коментар

Продадени:

вътрешните дръжки на вратите;
              часовника и креномера;
              пластмасата с отворите, която закрива трите уреда в средата;
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Иво, роубара дето го слагаш на бертонето колко е широк спрямо шасито? В смисъл тръбите на роубара от вътрешната страна ли се захващат за шасито или от вън или някак си в центъра.
                Искам да си направя преценката къде излизат тръбите спрямо фаровете.
                Аз планирам нещо като това на снимката, но се чудя как да направя захвата от въртешната страна.
                Прикачени файлове
                Обичам я тази планета! Много съм щастлив откакто съм тук.

Коментар

Оригинално на ферозата,а и на бертонето има планки с отвори и заварени на тях гайки. Намират се от външната страна на ушите за теглене.Поради разликата в ширината обаче,стоиките на оригиналния булбар не съвпадат с тези отвори и също подлежат на побългаряване

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                    На Симеон, на ъгала на първата пресечка от Опълченска посока Ботев, вдясно. Магазин за Японски части. Миналата година бях намерил там. 60 лв.

ПС. Офф. сега видях че си от Бутгас. Няма как да провериш.
                    Днес бях в София. Проверих в този магазин, както и в доста други.

Аз мислех, че това е така наречения заден двигателен тампом - Engine R ( на двигателя са три ) отгоре е планка с две дупки, в средата гумата, а от долу две шпилки и лежи на напречната греда. Тъкмо да взема такъв ( в един магазин намерих на Japan Parts за 59 лева), продавача ми обясни, че това не е точно този тампон. Този, който търся бил друг.
                    Така и не намерих този "друг" тампом по магазините. На Евлоги Георгиев също.

А аз не огледах моя добре, защото не е свален, а само видях че е закъсан. Така не купих нищо.

Някой може ли да ми каже, дали това е задният двигателен тампом ( по документация) или наистина не е такъв ?

Коментар

Първоначално публикуван от Ачо Преглед на мнение
                      Днес бях в София. Проверих в този магазин, както и в доста други.

Аз мислех, че това е така наречения заден двигателен тампом - Engine R ( на двигателя са три ) отгоре е планка с две дупки, в средата гумата, а от долу две шпилки и лежи на напречната греда. Тъкмо да взема такъв ( в един магазин намерих на Japan Parts за 59 лева), продавача ми обясни, че това не е точно този тампон. Този, който търся бил друг.
                      Така и не намерих този "друг" тампом по магазините. На Евлоги Георгиев също.

А аз не огледах моя добре, защото не е свален, а само видях че е закъсан. Така не купих нищо.

Някой може ли да ми каже, дали това е задният двигателен тампом ( по документация) или наистина не е такъв ?
                      Значи, двигател, скоростна кутия и раздатка, като цял блок стъпва на 3 тампона. Два отред на двигателя и един отзад на скоростната кутия.
                      Възможно е и така да се нарича - заден двигателен тампон. И изглежда точно както го описваш.
                      От собствен опит като пазарувам нещо за Ферозата ходя в магазина със свалената част или с уговорката, че ако не стане да я върна, което почти никой не отказва. Вярно че при теб въпросния магазин се намира на 500 км и няма как.
                      О899 2б2 1З2

Коментар

Двигателните са еднакви от ляво и от дясно и са с една шпилка.

Задния на раздатката е с 2 шпилки.

Други тампони няма. А конкретно, късат се левия двигателен (тоя откъм шофьора, и задния. Десния работи на натиск и няма от какво да се скъса.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

трябва ми скоростна кутия за фероза

Коментар

Ачo не се разкарваи 500км ами ела на 50 и да го побалгарим тоз тампон,аз си направих левия като ползвах тампон от шкода120 и до сега не ме е предал

Коментар

Ванка някой взе ли джантите?

Коментар

Първоначално публикуван от nachko7 Преглед на мнение
                                трябва ми скоростна кутия за фероза
                                Скоростите и раздатката от донора са запазени от 2 седмици.

Какви скорости търсите - от Full time или от Part time? Различни са.
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X