Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка за фероза за части - искате ли нещо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Покупка за фероза за части - искате ли нещо?

Ревизията в гаража показа следното:
    - преден капак;
    - врати - арматура, сътъкла, ръчни машинки за стъклата;
    - задна врата - запазена за Сашо (TigerHunter);
    - предни калници - вътрешната и външната част;
    - пластмасови подкалници;
    - таблто, парното и други козметики;
    - две предни седалки;
    - 5 джанити с гуми, 5,5Jx15, стандартните за Фероза с бъбреците. Гуми АТ на Hankook на 10-тина години;
    - бял капак за шибидах с панти и другите му чаркалаци;
    - напълно оборудван заден мост - барабани, накладки, само тръбичките за спирачките не стават;
    - предни главини без хъбове;

Ако на някой му трябва нещо - на линия съм
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Поради сериозното напредване на болестта "Маслояд" моята Фероза е на път да стане за части. Като цяла не мога и не желая да я продавам, тъй като някой друг ще трябва да и бере ядовете. Още около месец ще ми бъде необходима понеже се местя след това ще и решавам съдбата.

За мометна състоянието е следното:
      Шаси и маларини - здрави и без ръжди. Има дефекти по дясната врата и заден десен калник. Гнило - няма.
      Ръчни хъбове, парт тайм раздатка, заден мост с LSD - всичко работи.
      Двигател - не става за директна употрева, за основен ремонт е, поне сегменти и всички гарнитури. Не е прегряван, главата е здрава на теория.
      Твърд таван с всичките му стъкла и уплатнения за директен монтаж, сив.
      Радиатор, виско и дифузор няма, заменени са с радиатор от Пасат и ел. перка.
      Брони - здрави са, предната е удряна и изправяна.
      Всички дребни неща са налични - дръжки, крепежчета и т.н.
      Предни накладки и плътни дискове - сменени са преди 5000 км.
      Карбуратор с колектора и инжекционна систамема имам пълни. В момента джипа е само на газ, тъй като започнах да слагам инжекциона, но не съм монтирал окабеляването, помпата и компютъра.
      Гуми и джанти - General Grabber AT2 205/75 R15. Дажнтите са стандартните за Фероза. Гумите са монтирани преди 2 лета. Доста запазани са, не са пукани и лепени.

Ако някой има интерес към нещо нека напише за да мога да си направя сметката и да мисля какво да я правя.

Поздрави!
      Последно редактирано от Иван Горчев; 16-05-11, 10:59.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Ванка здрасти, аз пръв лешояд да се запиша за карботатора и пинчетата дето се закопчава мекия таван за тях, може и друго да се сетя, но за сега е това
        Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Карбуратора ти го давам веднага, седи в мазето заедно с колектора си и всичко прилежащо. Малко се е разсъхнал и капеше от ускорителната помпа. Иначе работи перфектно. Автоматичния му смукач също работи. Ако го искаш казвай кога да се види и да ти го дам.
          Пинчетата за мекия таван ги продадох заедно с тавана.
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Привет, Ванка!
            Запази ми стоповете комплект. Нали са горе? За вратата, евентуално по-нататък ще ти кажа.
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Да, стоповете са горе. За теб са.
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Ванка , ако нямаш още един комплект стопове , май ще се налжи да разочароваш Тайгърхънтъра. Стоповете нали ги купих от теб преди повече от година.
                Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Да, ти взе тези от Донорчето. В момента обмислям моята червената да поеме по същия път. Вторият комплект е от нея.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Решил си да се обавеждаш с нещо друго ли?
                    Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Двигателят ми загива със всеки оборот. Не виждам смисъл да го ремонтирам, доста пари и труд ще глътне. Проходимостта и друсането няма да се променят. Ако намеря друга Фероза с двигател в добро състояние ще правя от двете една. Иначе - червената остава за части, аз търся нещо друго.
                      Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

Аз още не съм си купил ляво стъкло за хардтопа. Двата хъба заедно ли ги продаваш или по отделно? Кажи повече за шасито. LSD-то заедно с моста или отделно го даваш? Ляво огледало - електрическо ми трябва.
                        Дай цени за тези неща, моля.

Сетих се и друго - колко искаш за раздатката? Мисля да влезе в един проект...
                        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Ванка, на мен ми трябва ляв стоп от тези които са в бронята, даже цялата лява половина от бранята ми трябва... но твойта Фероза май не беше от този модел.
                          Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнение
                            Аз още не съм си купил ляво стъкло за хардтопа. Двата хъба заедно ли ги продаваш или по отделно? Кажи повече за шасито. LSD-то заедно с моста или отделно го даваш? Ляво огледало - електрическо ми трябва.
                            Дай цени за тези неща, моля.

Сетих се и друго - колко искаш за раздатката? Мисля да влезе в един проект...
                            Стъклото за тавана - принципно смятам да го продавам целия със стъклата, компкет за монтаж. Един юнак търсеше задно стъкло, ако се съгласи да го вземе ще разкомплектовам тавана. За лявото цената е 75 лева.
                            Двата хъба - за момента заедно. Цена - 150 лева за двата + всичко нужно за монтаж, оригинални, AISIN. Ако се намери кой да вземе втория може и по отделно - цената съответно на половина.
                            Когато последно гледах шасито нямаше дори точка ръжда. Това беше преди година грубо. Седяха заводските щампи с бяла боя за заводски номер. Ако взе още е в това състояние - 250 лева, ако не е - предоговаряме.
                            LSD-то - може и с моста, може и отделно, както предпочиташ. Цената ще е все една, кожуха освех на скрап друго нямам какво да го правя. Цена - 180 лева.
                            Електрицески огледала нямам, изцяло механични са.

Раздатката за full time и part time е различна. До колкото знам има разлика в захвата към скоростите. Ако все пак ти върши работа - 250 лева.
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
                              Ванка, на мен ми трябва ляв стоп от тези които са в бронята, даже цялата лява половина от бранята ми трябва... но твойта Фероза май не беше от този модел.
                              Моята е само с горни стопове. В лявото парче броня има едно червено халогенче 21W. Дясното парче е цяло и няма светлини в него.
                              Аз не вярвам в чудеса!
                              Разчитам на тях!

Коментар

Ако колегата sobax реши да не купува хъба съм готов да купя и двата.
                                Тома Томов
                                Вече с Kia Sportage.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X