Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ауспух

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ауспух

При мен тампоните са в отлично състояние и не ги смених въпреки, че ми предложиха. Предпочетох старите изпитани пред лъскавка гума, която не е ясно колко ще издържи. Като се скъсат тези тогава ще му мисля.
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Discovery 1 300 TDi
    Land Rover Club Bulgaria
    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
      При мен тампоните са в отлично състояние и не ги смених въпреки, че ми предложиха. Предпочетох старите изпитани пред лъскавка гума, която не е ясно колко ще издържи. Като се скъсат тези тогава ще му мисля.
      Е това е тъпото, че аз единия оригинален го бях скъсал при намотаването на тръборляците около моста и ресора, а единия от другите беше се загубил. В калта хич не сме и гледали кое-що. Оригиналните (не помня един или 2 бяха останали) си седят и са си в екстра състояние.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Парче транспортна лента, режеш по форма, дупчиш няколко дупки на бормашината, няколко за окачване и няколко за прожиниране. Такъв тампон е практически вечен. Е ако ауспуха ти е много куцо направен може да се откърти нещо по него шото тампона нема да мръдне.

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
          Парче транспортна лента, режеш по форма, дупчиш няколко дупки на бормашината, няколко за окачване и няколко за прожиниране. Такъв тампон е практически вечен. Е ако ауспуха ти е много куцо направен може да се откърти нещо по него шото тампона нема да мръдне.
          И това е вариант.

А аз имам налични 3 броя от терано, което е 2 планки и гума между тях. Заварявам си по една планка на ауспуха и шасито, и работата е готова. Хем няма да се мандахерца като оригиналния. Само трябва да се накумя да го направя. Даже не е и нужно да заварявам - мога да си направя ламаринени скоби и да ги стегна.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И аз смених задното миналата седмица в М комплект, с работата ми взеха 120. Гърнето пасна точно като изключим, че тръбата накрая стърчеше смешно надолу, та я резнаха малко. Обаче тампоните си ги оставих старите, защото бяха перфектни
            p.s. каква е тая карта с отстъпки? Само за частите ли важи или за работа също ?
            2015 KTM EXC 450 six days Argentina
            Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
              p.s. каква е тая карта с отстъпки? Само за частите ли важи или за работа също ?
              Колеги, и аз съм за смяна на задно гърне, за отпред не ми се говори. Та най-вероятно всичко. Чета, че всички сте доволни от М-комплект. Мен ми прпоръчаха един майстор в Дружба 2. И аз питам какви са тея карти за отстъпка? Жоро, аз мога ли да ползвам да речем твоя карта за отсъпка? Поименна ли е?

Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                Колеги, и аз съм за смяна на задно гърне, за отпред не ми се говори. Та най-вероятно всичко. Чета, че всички сте доволни от М-комплект. Мен ми прпоръчаха един майстор в Дружба 2. И аз питам какви са тея карти за отстъпка? Жоро, аз мога ли да ползвам да речем твоя карта за отсъпка? Поименна ли е?

Поздрави.
                Евалата Марианке, картата не е поименна и няма никаква грижа да я ползваш. Утре изчезвам на Доспат, но в понеделник съм на линия така, че когато решиш .. телефона го знаеш.
                Георги Танев (0+)
                Land Rover Discovery 1 300 TDi
                Land Rover Club Bulgaria
                0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

А аз защо имам само едно гърне?

Преди 2 седмици го смених.

Оказа се, че новото гърми много здраво, особено като подам рязко газ и после пусна газта направо се чуват гърмежи.

Смениха ми го с друго, което ревеше по-малко, и ефекта на гърмежите го нямаше.

Сега, след 10 дена, като подам газ, гърнето дрънчи още на ниски обороти, като разпрано вътре.

Гърнето е българско на ASPOO.

Утре смятам да отида и да го набия в главата на "майстора".

150 лева ми струва ремонта - 70 лева гърне, 55 лева мека връзка и 25 лева ремонт. Направо са за трепане.

Днес минах от там с пушката, но в неделя не работят . Изгоних де що има дивеч в гората на 10 км. от ферозата с новото гърне.

Коментар

Моята смяна остава за следващия месец, не останаха финанси за сега.

Коментар

Най сетне си смених гърнето на ферозката. Старото беше с множество дупчици.
                      Спрях се на вносно полско.
                      http://polmostrow.pl/katalog/
                      Еи това е:
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:117.1 КБ
ID:5230907
                      Идеално пасна, чак се изненадах. Тампончетата никъде не се напрягат.
                      Единствената неточност е в фланеца. Дупките са с по 3 милиметра навън та се наложи да ги позарежа с шлайфа малко навътре.
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Прегледи:1
Размер:73.3 КБ
ID:5230908
                      Гърнето с пръстена ми излезе 80 лева, монтажа е за минути.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X