Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ауспух

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ауспух

Привет,
    ами тя работата вече е свършена. В Крафт завариха тръбата към гърнето. Да видим този път колко ще изкара. За Делчо- ами понеже гърнето сдаде докато аз карах колата, та съответно бях натоварен да си го оправям.
    Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Първоначално публикуван от Jr. Преглед на мнение
      Привет,
      ами тя работата вече е свършена. В Крафт завариха тръбата към гърнето. Да видим този път колко ще изкара. За Делчо- ами понеже гърнето сдаде докато аз карах колата, та съответно бях натоварен да си го оправям.
      А така. Важното е, че е свършена работа
      А за Делчо - правилно те възпитава: "който чупи - купи" Не чупи този, който не карааааа.......

Поздрави.

Коментар

Последно, KRAFT, EMK33, арабели?

М комплект са ми най-близо, а така или иначе ще си го сменям аз. Мойто е тотално разпрано. Нищо не става от него.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Последно, KRAFT, EMK33, арабели?

М комплект са ми най-близо, а така или иначе ще си го сменям аз. Мойто е тотално разпрано. Нищо не става от него.
          Щом така и така ще си го правиш ти, иди в цехчето на ЕМК33 в Костинброд и си вземи подходящо по размер и евентуално с удобни кривочи. Там ги алуминизират дебело, после гният трудно.

За работилници - май пак те, моите custom гърнета ги правиха ЕМК33 в Дружба, станаха добре, ама преди 3г. В Павлово сервиза им има даже по-добри отзиви.

Коментар

Звънях и в KRAFT, и в EMK33. Поръчах от KRAFT, и ще ми го пратях с еконт, че са ми далече. После ако преценя че не мога да се справя сам, ще им докарам джипката да творят те. Въпроса е да го сложа, щото докато се прибера от разходката до Драгичево разпищях де що има аларма по пътя, и ако тръгна да я карам така ще ме счупят от глоби.

100лв. в ЕМК пак е толкова.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако решиш да я местиш да идвам да правя ескорт.

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi Rudy Преглед на мнение
                Ако решиш да я местиш да идвам да правя ескорт.
                Ами. Утре го взимам и вдругиден е монтиран. Марси и за предния ескорт.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Ами. Утре го взимам и вдругиден е монтиран. Марси и за предния ескорт.
                  Би ли споделил какво стана с ауспуха, пасна ли, наложи ли се да го караш да го напасват или си доиде на мястото.
                  Моето задно гърне е много надупкано, позакърпихме го с co-то за временно ама трябва да се сменя. Интересува ме и каква гарнитура сложи между гърнето и катализатора. Моята там почти е сублимирала а не можах да намеря някои да продава за даихатсу та ще трябва май да се изработи нещо.
                  Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
                    Би ли споделил какво стана с ауспуха, пасна ли, наложи ли се да го караш да го напасват или си доиде на мястото.
                    Моето задно гърне е много надупкано, позакърпихме го с co-то за временно ама трябва да се сменя. Интересува ме и каква гарнитура сложи между гърнето и катализатора. Моята там почти е сублимирала а не можах да намеря някои да продава за даихатсу та ще трябва май да се изработи нещо.
                    Поздрави
                    Не паснаха няколко неща:
                    1. Новото гърне беше с по-широки тръби. 45мм външен диаметър вместо оригиналните 42мм (или поне така ги измерих). Съответно не поиска да влезе в дупката на катализатора. Там е фланец, но тръбата стрърчи малко от него, и трябва да влезе в дупката на катализатора. Реших въпроса като резнах стария фланец, заедно с около сантиметър от старата тръба, набих го в тръбата на новото гърне и заварих. Стана добре.
                    2. Новото гърне отзад стърчеше гадно точно както и старото. Отрязах го преди последната кривина, завъртях парчето и заварих. Отзад добавих още една 90 градусова кривка (благодаря на Дядо владо). Така изходящата тръба стои високо, стига до задната броня, и накрая е закривена леко надолу като на дизел, че да духа надолу и назад и да не вкарва газове в купето.
                    3. Не бяха сложили последния захват за най-задния тампон. За сметка на това бяха сложили един допълнителен на самото гърне, който отрязах. А за задния ползвах парче арматурно желязо, изкривих си го и го заварих където трябва.

Стана добре в крайна сметка, обаче си поиграх. Звука е леко различен от тоя с оригиналното гърне, но не е неприятен, а просто различен.

Май по-доброто решение беше както е направил Georgi Rudy - закарал я на ем комплект 33, казал им какво иска, и му бяха направили кюнците направо както са мойте в момента.

Коментар

Привет.

Аз късах тръбата зад гърнето всеки месец, докато разбрах, че ми е паднал тампона над задна лява полуоска. При всеки по сериозен удар в дупка и с по висока скорост, полуоската се вдига рязко нагоре, удря тръбата и ставам спортен модел.

Така, че проверявайте си и тампоните, да няма някой изпаднал, скъсан или много мек.

Коментар

От: Ауспух

Ето на какво попаднах вчера
                        http://asso.fourlabsweb.com/default....rsonal&myapp=1
                        Във Варна задната част я има на цена 103 лева като от таз цена имам и доста добра отстъпки.
                        Мисля да вземем да се вземе, че старото е много зле.

Коментар

Да .. и тук вървят по толкова цените. Аз лично преди 3 седмици махнах катализатора в ЕМ Комплект 33 и на негово място ми сложиха пура. Това ми струва 60 лева с труда. Още тогава видях, че задното гърне е продухало сериозно и хората ме предупредиха, че скоро ще се върна. Скорото беше 2 седмици по-късно. Върнах се при тях щото вече си имам карта за отстъпки и ми сложиха ново, като ми излезна 100 лева барабар с труда. Цялата операция отне около 20 минути. На фона на цялата задна част на генерацията пурата с нейните 60 лева ми се видя много ама .. мъжко дупе един път се е(пиииип)е.
                          Георги Танев (0+)
                          Land Rover Discovery 1 300 TDi
                          Land Rover Club Bulgaria
                          0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Направиха ли нужните корекции отзад, та да не стърчи?

Коментар

Ами Спарки да ти кажа ... гърнето си дойде абсолютно на същото положение на каквото беше преди това и за това не ги карах да корегират. Но имай предвид, че между мойта и твойта има огромна разлика в това как стърчи последната тръба. При теб беше дълга и надолу, а при мен си беше бая по-къса и почти успоредна на бронята.
                              Георги Танев (0+)
                              Land Rover Discovery 1 300 TDi
                              Land Rover Club Bulgaria
                              0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
                                Ами Спарки да ти кажа ... гърнето си дойде абсолютно на същото положение на каквото беше преди това и за това не ги карах да корегират. Но имай предвид, че между мойта и твойта има огромна разлика в това как стърчи последната тръба. При теб беше дълга и надолу, а при мен си беше бая по-къса и почти успоредна на бронята.
                                Като я смених пак ми сложиха като старото (то пък едно слагане... ма това са подробности). После естествено свалих говната и собственоръчно си направих корекциите, след като Дядо Владо и сие ме снабдиха с подходяща кривка. Сега е до под бронята, с кривка надолу накрая. Не стърчи изобщо и почти не се вижда. Лошото е че сложих някакви говняни тампони, дето на втория месец се разпаднаха. И това ще трябва да коригирам, ама ще видя кога да стане...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X