Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ауспух

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ауспух

Привет на всички,
    вчера ми се повреди ауспуха. Тръбата, която изиза от гърнето и минава над моста, се откърти откъм гърнето. Сега ще трябва да се ходи на ремонт- или да я заварят, или да се сменя гърнето. В този ред на мисли, може ли някой да ми препоръча сервиз, където са му извършили подобна услуга и е останал доволен?
    Оператор на италиански реактивен жребец

До: Ауспух

здравей, аз правих тази процедура, на Стамболийски след десета поликлиника в ляво посока западен парк, арабела е ма си върши работа и се подава на пазарлък аз съм доволен има и гумаджии и маслари до него- за ориентир
    Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

С арабелата го ударете на пазарлък. Иначе щи съдере кожата. И му натърти да я завари, а не да правите гърне. Щото той сигурно ще настоява да смените гърнето.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колега,ако гърнето е за смяна ,смени го.Трябва да се доверяваме повече на професионалите.Аз например имам един приятел който прави гърнета от гилзи за снаряди със всички карантии дето ги има вътре.Направи ми такова на Нивата,карах 5 год,изгорих 50 бут газ и така я продадох без да е мръднало.Общо взето проблема в България е че 97 процента от българите се занимаваме с несвойствена за способностите ни работа(особено в Народното сьбрание)Цитирам Валери Найденов от една статия за образованието в Сащ и България-прилики и отлики.И разбира се всички разбираме от всичко-най-вече-медицина,футбол и политика.
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Ами ще трябва да се погледне отдолу как са нещата. Най-верояатно и гърнето е за смяна, но без оглед не може да се каже. А евентуално някой да знае къде мога да намеря гърне?

Коментар

Говоря за конкретната арабеска. Моя случай - двуцевка на лада самара, с миниатюрна пролука между тръбата и планката накрая, с която се връзва към изходящия колектор на двигателя. Никакъв пробем за заваряване. Само дето смениха цялата двуцевка, при това новата явно не беше оригинална, понеже не пасваше съвсем и леко я кривиха.

Та, ако питаш арабелата, ще ти смени всичките гърнетa от двигателя та до отзад, без да му мигне окото. А е безсмислено да търсиш друг, понеже в София общо взето навсякъде са араби, и всичките се пазарят по един и същи начин. При това, като всички уважаващи себе си араби, ги кефи да се пазариш с тях.
            Последно редактирано от sparkybg; 14-12-09, 13:50.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Jr. Преглед на мнение
              Ами ще трябва да се погледне отдолу как са нещата. Най-верояатно и гърнето е за смяна, но без оглед не може да се каже. А евентуално някой да знае къде мога да намеря гърне?
              Аз не съм от София(и слава Богу ),но не може да няма някой съвестен квартален майстор в сивия сектор или в някое лозе по селата ,който да ти спретне гърне.При нас в 20 хил.град има 3-ма такива пък при Вас да не говорим .Успех.
              МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Не бе, те арабеските общо взето работят добре. Просто са си такива...

Коментар

Чудно ми е гърне от къде ще намери, или ще напасва нещо?

Коментар

Чудно ми е гърне от къде ще намери, или ще напасва нещо?
                    Ако за арабелите - не знам. Имато голямо разнообразие от готови, и вероятно ще сложат някакво с подходящ размер.

Коментар

Задължително погледни и ти като отидеш на канала, при сменяващият гърнето, защото както казва Спарки, ако зависи от арабелата- той ще ги смени всичките, аз едно такова "ново" гърне го удрях в главата на един и ми връща парите, звукът му беше същият като на оригиналното което си беше за смяна така , че наистина трябва да си късметлия да ти се падне читаво от техните нови
                      Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Колега аз съм много доволен от работата на ауспуси Крафт в София.Голяма фирма са и имат много части и потенциал за направа на всичко по отделителната система на колата.Мисля,че ако отидеш там няма да съжаляваш,само че при тях пазарлък няма!Виж адреса им в Гугъл,намират се мисля на бул.Цветан Лазаров -това е пътя за Дружба 2

Коментар

Мммммдаааааа въпросният арабин взема като Крафт. Значи изборът е ясен. Благодаря много за мненията.

Коментар

Колега
                            тази година в началото преминах през тази задача
                            решението ти е следното
                            на Околовръсното от Княжево към Бояна от лявата страна се намира сервиз на М-комплект(ако е реклама моля да ме извините). Там срещу скромната сума от 150лв ми подмениха всички тръби от двигателя през катализатора (който си остана по мое желание) чак до краят на бронята.
                            Аз направих така и съм страшно доволен.

Коментар

В този ред на мисли, може ли някой да ми препоръча сервиз, където са му извършили подобна услуга и е останал доволен?
                              Да. Звънни ми. Ще се разходиш да те погледнат. Па после ако си доволен ще пишеш за кви пари и где

П.П.Делчо къде се изгуби?

Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X