Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ресори от жук?Пасване и резултат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ресори от жук?Пасване и резултат

Е станахме четирима-край на залаганията.Чакаме ЛС.
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Ако ресорите не са нови, а се демонтират е добре да се комплектоват по двойки. Това до голяма степен гарантира, че ще са омекнали горе-долу еднакво. Добре е ако може да се маркира и ляв-десен. Редовно левите са по-меки, все пак без шАфьор не става, а това си е едни 100 кила постоянен товар.

Ако може кажи кои хора имаш в предвид.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
        Е станахме четирима-край на залаганията.Чакаме ЛС.
        брат поляк е закотвил 8 в моргата все си мисля, че може и Ванката да се уреди, я виж какви мъдри съвети дава, и е прав, то ресора още на ЖУКА, ма ние да си поразсъждаваме, ако ги свалят ,или ако ги сваляш(дай боже )не е лошо да се надпишат, иначе трябва жена ми да отслабва нали съм десен
        Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
          брат поляк е закотвил 8 в моргата все си мисля, че може и Ванката да се уреди, я виж какви мъдри съвети дава, и е прав, то ресора още на ЖУКА, ма ние да си поразсъждаваме, ако ги свалят ,или ако ги сваляш(дай боже )не е лошо да се надпишат, иначе трябва жена ми да отслабва нали съм десен
          Аз пък слагам прасетата отдясно за противотежест ,щото съм 115 оки да не ми се нарушава федерацията.По темата сериозно -наистина може да се разменят местата ляво- дясно.
          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Пиши и мен в кюпа,че моите са с три листа и са прави като мастар за шпакловка.

Коментар

Пропуснах 0888828455 ГЕРИ

Коментар

Хайде бе.Това да не е тенекия.Ако става -добре:ако -не ,поне кажи не и това е .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X