Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ресори от жук?Пасване и резултат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ресори от жук?Пасване и резултат

Здравейте колеги.В форума видях че някой беше писъл че ресорите от жук стават?А какви са техните предимства и недостатъци никои не споменава?Ако някои знае би ли споделил опит и впечатления че маи се запътвам натам(усобености при монтаж)?

До: Ресорит от жук?Пасване и резултат

аз много се заинтригувах тогава като разбрах,че стват от жук,но намирането им е проблемно, а и са два размера; 4,5см. широки и 6см.
    6см. ни вършат работа, те са от по новите модели жукове и в повечето случай са на фургоните такива, аз не намерих, и не мога да ти кажа кави са резултатите, но от статията на колегата тук се разбира, че е доволен като е махнал , само най долния лист, ако намериш в повече..... свиркай!
    Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Аз съм от Добрич тук има доста и са на цена по 30тина лв бройката ама се чудя как ще станат нещата в смисъл че някой да даде подробна информация за да знам как да действам а иначе ресори има за всички

Коментар

В един пункт за вторични суровини намерих един комплект от Жук, но бяха запазени и не ми ги продадоха. Тъй като предвидливо носех основен лист от Фероза мерих по него. Стават 1:1. Дължината, ширината и централния болт съвпадат точно. Необходими са само втулки за ушите. Също така стават и от бусче Ниса.

Ако има опция бих желал да взема един комплект от Жук.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Значи в понеделник ще отида до моргата и ще видя колко броя има за да ви кажа.Иначе никъкав проблем да ви купя колкото има и колкото ви трябват а и има поне 7-8 жука които не са разглобени(и за в бъдеще ще има ресори),но на мен ми трябва подробно инфо за цялата процедура за да знам дали мога сам да се справя с присаждането?

Коментар

Според измерванията присаждане реално няма. Сваляш старите и слагаш новите. И всичко пасва. Проблеми има със следните неща обаче:
            - редовно всички болтове и гайки по задното окачване са запекли;
            - ако не помогне греене, чукане и т.н. нещо се къса, най-често U болтовете, при мен така и не успах да избия болта на шекела от тампона на ресора;
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от knaufd4 Преглед на мнение
              Значи в понеделник ще отида до моргата и ще видя колко броя има за да ви кажа.Иначе никъкав проблем да ви купя колкото има и колкото ви трябват а и има поне 7-8 жука които не са разглобени(и за в бъдеще ще има ресори),но на мен ми трябва подробно инфо за цялата процедура за да знам дали мога сам да се справя с присаждането?
              Доколкото знам стават едно към едно само от бордовите Жукове-1170х60 са дължина и широчина на листа.Дори се махат някои листове.Ако има пиши ме и мене в схемата.
              МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

а иначе ресори има за всички
                аз бях пръв на редичката

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
                  аз бях пръв на редичката
                  Винаги е по-престижно да си отзад на редичката ,само да не се затваря кръга...но винаги идва и това време
                  МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

До: Ресори от жук?Пасване и резултат

Ами момчета ходих до моргата и видях 1 бордови жук на който ресорите са му с 8 или 9 листа и с ширина 4,5см,които не стават за ферозките ни но има и 8 жука с 4 листови ресори които стават за нашата работаааа.та:сега трябва да се организираме и да сваршим работа,макар че с жената която говорих ми каза че ползва жуковите за складове и не и се разглабяше явно ама аз ще говоря с мъжа и да изкара направо и 16те ресора и да сме доволни всички желаещи какво ще кажете

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                      Винаги е по-престижно да си отзад на редичката ,само да не се затваря кръга...но винаги идва и това време
                      аз си мисля ,че тука сме в "затворен кръг" ма хайде

Коментар

Ами момчета да сме доволни всички желаещи какво ще кажете
                        ми за сега благодрим с надежда

Коментар

Нали може да удължим редичката ..... на чакащите ...
                          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Ами може разбирасе само да се разбера с собственика на моргата да ги вади и ще има за всички лично ги глдах днес всички жукове, на лице са така че се надявам че ще действаме

Коментар

Ако стане - и аз съм в кюпа!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X