Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов съм. Търся помощ за една фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нов съм. Търся помощ за една фероза

Преди известно време гледахме с един колега от форума една точно такава фероза, с аналогична комплектация, дори с такъв калъф на резервната гума

без багажник на покрива

Климатика определено не беше поставян допълнително

и беше в изключително добро състояние

Така че - има бяла лястовица, ама дали ще я намериш....

Коментар

Първоначално публикуван от ipivo Преглед на мнение
      ....познанията са ми слаби за пълен оглед.....
      Ами ако ти се клюка за жипки, може да ми се дотъркаляш, да лочим кафе и да споделям "обща култура" .......после надявам се да ти е по-лесно
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Незнам какво да кажа. Таэи цена е много висока .Моита явзех эа 3700 с регистрация ,винетка ,гражданска и газова . Ако сисе спрял на марката подобре търси друга .

Коментар

На мнението на колегите съм. Мойта я купих преди година за 4600 и смених някои неща, освен задължителното обслужване (гуми, амортисъори , ресори,съединител , накладки...) Но генерално досега проблеми не ми е правила. Сега цените са ниски. Преди няколко дена се порових в мобилето ей така и мисля ,че за 3500-4000 можеш да си намериш нещо.
          Поздрави и успех!

ПП: Конкретният екземпляр аз бих го отписал. Много лъжи май му се събират...
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Тая цена за фероза е абсурдна.
            В момента джипове бол. Можеш да си ги избираш по цвят. За тия пари можеш да вземеш нещо доста по джипесто. Но това вече е въпрос на вкус.
            И тоя безумен карбуратор го забрави. Става единствено за музея на техническата глупост.
            Последно редактирано от Злой; 10-12-09, 21:03.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Е хайде и аз да се доизкажа, че........ правописните грешки водят до отстрел!
              То като разбрах цената в, последствие и аз съм на мнението на колегите!
              Смятам че на 40 години-рибар търсещ джипка, непременно поне се е качвал в автомобил и всеки звук- различен от нормалното - би го накарал да се замисли(все пак дава пари) от къде може да идва , та това имах предвид , че ако колата върви, не бучи, не прекъсва, не вие и кашля единственото невидимо е шасито, за което тук се е изписало не малко!
              Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Здравей и от мен
                Не бих те съветвал да взимаш кола от автокъща /много ги лъскат и прикриват проблеми по купето и мотора , надуват цените поне с 2000/.Самата игра с годините трябва да ти подсказва че има нещо гнило.Коша на мотора ми се вижда че започва да лови ръжда.Гумите ги бива но джантите 99% че са криви.Ресорите са поулегнали.Абе доста бих се замислил преди да я купа .Само за сведение моя змей го продадох /с голямо нежелание -станахме четирима и ни трябваше по голям дзвер/за 3950 с нови гуми ,ал.джанти,нови ресори перфектно шаси ,нови амортесьори абе подържан дзвер .Та си помисли много.

п.п.
                ако не ти я дадът да я качиш на канал или закараш на оглед при майстор/сиреч дедо Владо/ бягай

Коментар

Цената е много висока. Бих ви посъветвал да проверите само едно нещо - наведете се ама заедно със продавача, хубаво да видите номера на шасите ЗАД ПРЕДНАТА БРОНЯ. а не на евро табелата и номера да се вижда хубаво , без да е пренабиван??? Така като биха го проверили в КАТ при регистрация?

Това е както се казва съвет на "първо четене"

АБС, Климатик, Въздушни възглавници и т.н. може би и 12 " ТВ плюс ДВД , ами това са екстри за лимузина или паркетник не за ЖИП в началото на 90-те, още повече Японски ! Нещо тук не ми се връзва?

4 000 лв в най добрият случай. Жипки все още има ! А паркетници ...нямат край, те са в във възход на пазара

Коментар

Колега, и аз съм нов-скоро си купих фероза 96 г.за 6000лв.Уж перфектна-до момента в който минах 3000км. с нея и започнах да чувам и усещам кое, как, откъде.Изчел съм целият форум и това също ми помогна за да преценя къкво е състоянието на Ферозата.
                    Аз бих ти препоръчал да търсиш нещо "по-младо" и да отделиш още някой лев за да можеш да го доизкусориш както на теб ти харесва.
                    Успех в търсенето!

Коментар

Е, изключително много благодаря на всички, които ме спасиха от тази фероза специално. Наистина нещата с нея са сложни и въпросите са много. ОК, от днес притежавам БЕРТОНЕ 1.6 -101 кс на газ. снимките ще ги имате утре,щото немога да си открия кабела за телефона. Специално за бате Владо ,кога да пием кафето??? и естествено бих почерпил всички ,които доидат,стига да карат ферози

Коментар

Е, изключително много благодаря на всички, които ме спасиха от тази фероза специално. Наистина нещата с нея са сложни и въпросите са много. ОК, от днес притежавам БЕРТОНЕ 1.6 -101 кс на газ. снимките ще ги имате утре,щото немога да си открия кабела за телефона. Специално за бате Владо ,кога да пием кафето??? и естествено бих почерпил всички ,които доидат,стига да карат ферози
                        А ти Честито джипката!!! Тие с ферозите явно ще ги черпиш от съжаление , че се набутаха. Ама като дойда с някакъв друг жип, няма ли да почерпиш и мен?
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Честито за избора и добре дошъл в санаториума на саниторното отделение Фероза.
                          Да те слуша и да ти служи дълго както ти на нея така и тя на теб.
                          Кафето кога и каде?

Коментар

.....Специално за бате Владо ,кога да пием кафето??? ....
                            Телефона са онези цифрички в подписа ми , така че когато звъннеш и се разберем, съботно-неделно, или през седмицата е без значение.......колкото до други с "фероци" ами те ме заплашват че ще ми се дотъркалят да се калят и после да ме задушат с прЪжолчета вече от една година .....мЪ съм още жиФ

Коментар

Снимки не видяхме, но днеска видях Фероцобертонето, и ми хареса, и питах.... и се готви за (съвета е от мъдри препатили хора) това + малко повдигане на окачването де

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                                Снимки не видяхме, но днеска видях Фероцобертонето, и ми хареса, и питах.... и се готви за (съвета е от мъдри препатили хора) това + малко повдигане на окачването де
                                Според мен един п профил ще седи по-красиво от тръба.
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X