Ferosa 1992 1.6 16V многоточкова инжекция
Купих си я на 01.04/април/ 2006.Докараха ми я на ход от Германия/карана е само там/-така се разбират поне някои неща.При мен имаше откачена предна стабилизираща щанга-елементарно.
"Яде ме" радиатора-писал съм по форума за това.Миналого лято си купих втора от "Симеон" и сега да чукна на дърво.
Миналата година,пардон-2008,сложих АГУ-обикновена.Вчера ми е най-пресния тест-11л.на 100км.При това по сравнително лош път.
Май нямам други подобрения?А,да-булбар-родно производство.Или както някой се беше изразил:"парапет пред колата",но аз съм си доволен.
Иначе кюнците са на абонамент при един приятел,който преди това поизкърпи и някои гнилочи по рамата.
И предно ляво спирачно маркуче,"компилирано" от две жигулови
Такааааа, да ви представя Малчо.
Някои вече са го виждали на живо, но това е за широката публика.
Роден е в далечната 1991 година.
Моткал се по Италия петнадесетина години докато попадне в нашата родина. В наше село нещо на моторчето не му понесло та взело , че се сцепило от зор и от две години Малчо е с германско сърце - има няма 8 години по-младо от него. Иначе кончето си е съвсем стандартно с тук ,таме козметични пипания, като нови гуми, виско, ръчни хъбове AVM, че старите ръчни се строшиха , а съвсем наскоро и навири дупето на нови ресори. Доставя на цялата рода луда радост. Тунтурка ни зиме и лете по баирите и за сега никъде не ни е оставил (да чукнем на дърво). Много сме доволни.
То не че не се знаем, но все пак...
В подписа ми пише какво карам.
В прикачени файлове, ферозата от Февруари 2009, когато я закупих, до сега:
1. Паркиран и чист на паркинга в Пловдив, от където си я докарах в София. Тук е с летните гуми за по-рядка мъгла и хубави лети джанти.
2. На тази снимка се вижда великата ламарина, от която ми прегряваше...Тук е с вторият чифт гуми - зимни и оригиналните си джанти.
3. Месец-два след покупката, Пред халето на Митко fulda и Димата. Не ми се пише какво му правиха, има го описано из форума подробно.
4. Махната е ламарината и си е по оригинална броня, ама лачена
5. Мърляча се оборудва с нови кобри, които ми бяха подарени от много приятели от този форум Гумите от снимка 1. са изхвърлени. След този момент, Ферозата доказа новото си име "Мърляча" и никога от тази снимка натам не е бил чист. От тогава насам, аз не се спрях, а именно снимки 6. 7. и 8.
9. Аз, мърляча, сняг, небе....
Коментар