Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да представим возилата си!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да представим Ферозите си!!

Г-н. Мърляча просто е легендарен в нашите среди.
    Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Здравейтер
      Ако може да попитам Marlqnda, какъв точно размер са нейните нови гуми, изглеждат страхотно, и драпат яко. На мен само това ми остана да сменя. И някой ако има втора ръка кални да си взема или да бартеросам за мойте Бричстон Дайлер H/T 225/70/15.
      Поздрави
      Идеята ражда мисъл, мисълта ражда мечта, а мечтата създава характер !

Коментар

Първоначално публикуван от Slavi 10 Преглед на мнение
        Здравейтер
        Ако може да попитам Marlqnda, какъв точно размер са нейните нови гуми, изглеждат страхотно, и драпат яко. На мен само това ми остана да сменя. И някой ако има втора ръка кални да си взема или да бартеросам за мойте Бричстон Дайлер H/T 225/70/15.
        Поздрави
        235/75/15 са моите.
        За бартера - пускай обява тук и качи снимки. Успех!

Коментар

Ей го и мойто бабче от А до ер малък(все ще се намери още какво да се модернизира докато стигнем до Я)по на кратко
          Прикачени файлове

Коментар

Още една снежинка се появи в отбора

Коментар

Здравейте!
              От няколко дни съм притежател на Дайхатсу РОКИ. Не е Фероза, но все пак е Дайхатсу. След направения бартер с колегата Цезар, реших да отстраня недостатъците, които съм наследил и да представя придобивката. Не се получи както си мислех, заради моята съпруга. Днес тя ме изненада с тази графика:

Каза ми, че съм като този тип, когато карам Рокито. А на мен така ми хареса, че след като приключа с ремонтите ще си сменя снимката от профила с нея.
              А ето и първите стъпки по подобряването на "боксьора":

След като отстраним "лимонките" ще има още снимки. А първите снимки за представянето ще заимствам от тук:
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=86855
              Приятели не се печелят - губят се завинаги.
              УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
              Времето е ценно, само ако не бързаш.
              0889623098

Коментар

Ето го и моето железо имам го от две седмици за сега съм доволен
                Прикачени файлове

Коментар

По-рано писах в темата, ако може някой модератор да смени заглавието на "Да представим Дайхацутата си". Първоначално не съобразих това, така че пак моля за промяна на заглавието...
                  [FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=Black][SIZE=4]Най-трудната борба е борбата със себе си, най-сладката победа е да пребориш себе си!![/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]

Коментар

Ето я и моята-като я взех,изглеждаше така-

След малко интервенций от моя страна,се приближи още малко до "джиповете".Има още какво да се желае,но засега толкова-

Преместих и шофьорската седалка с 8см назад,като ме видите ще разберете защо-

Заради задният номер една сутрин неможах да отворя вратата,беше замръзнал за бронята.И там игра флекса-

А за предната броня откраднах идея от форума,благодарности на Явор(Vromos)-

Още не съм я боядисал,но очаквам предложения за мястото на мигачите!!! Купих ладови,но нещо ми стоят големички.Дайте идеи-моля!
                    088пет722пет99
                    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Много хубави джанти бе колегаИначе мигачите най -добре ще бъде да ги сложиш отгоре на калника като при G-класа-ще се виждат и отстрани и отпред.Иначе точно фронтално ти е доста пренаселено и няма да се виждат от всички ракурси.
                      Последно редактирано от sparkybg; 09-03-10, 23:54. Причина: Моля, не цитирайте мнения, в което има куп снимки. Просто е безсмислено повторение на снимките и самите менния се губят.
                      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                        Много хубави джанти бе колегаИначе мигачите най -добре ще бъде да ги сложиш отгоре на калника като при G-класа-ще се виждат и отстрани и отпред.Иначе точно фронтално ти е доста пренаселено и няма да се виждат от всички ракурси.
                        Само ако знаеш колко са скъпи тия джанти!!
                        А за мигачите-благодаря,ама ще стане грозна като Гега!
                        088пет722пет99

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                          Само ако знаеш колко са скъпи тия джанти!!
                          А за мигачите-благодаря,ама ще стане грозна като Гега!
                          Здравей, аз със със същите джанти, но не знам колко им е ЕТ-то, или колко е отрицателно, ако можеш помогни че се чудя за гумите. Отпред торсиони само си натягал нали
                          Благодаря предварително
                          Идеята ражда мисъл, мисълта ражда мечта, а мечтата създава характер !

Коментар

До: Да представим возилата си!!

На някои от джантите ЕТ-то го пише само отвътре , та трябва да е размонтирана гумата. От друга страна пък , може да се премери , но трябва да се свали от джипката и да се сложи да легне...
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Slavi 10 Преглед на мнение
                              Здравей, аз със със същите джанти, но не знам колко им е ЕТ-то, или колко е отрицателно, ако можеш помогни че се чудя за гумите. Отпред торсиони само си натягал нали
                              Благодаря предварително
                              Ами избора на гуми си е индивидуален! В момента съм с 30",което малко грубо се равнява на 235/75/15.Днес за сефте я вкарах в калта с тях,и мисля че и идват малко големички.Развърта ги,но педала на газта го заварявам за ламарината.Можеби едни 225/75 ще са и по-добре.
                              А джантите са 7" -12ЕТ.Побират си спокойно и едните и другите размери.
                              А отпред само съм натегнал торсиона,то друго и няма какво да се направи.
                              088пет722пет99

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                                Ами избора на гуми си е индивидуален! В момента съм с 30",което малко грубо се равнява на 235/75/15.Днес за сефте я вкарах в калта с тях,и мисля че и идват малко големички.Развърта ги,но педала на газта го заварявам за ламарината.Можеби едни 225/75 ще са и по-добре.
                                А джантите са 7" -12ЕТ.Побират си спокойно и едните и другите размери.
                                А отпред само съм натегнал торсиона,то друго и няма какво да се направи.
                                Не е вярно!Има какво да се направи....карданен вал на покрива и хеликоптерна перка и .....лифт,лифт и лифт. П.С.Фероза+30"гуми= хеликоптер
                                МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X