Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде спят джипките ви и как ги опазвате?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Къде спят джипките ви и как ги опазвате?

То вечер хубаво в гараж, ама няма как да я опазиш, ако някои си науми нещо. Все ще я паркираш някъде навън...Днес за 30 мин го оставих, пред следствието, и се бяха опитали да ми свият касетофончето. Не бяха успели, но са ми свили панелчето и счупили таблото

Коментар

Аз винаги съм държал колите си в гараж-под наем,щото нямам собствен...Причините са много-каското у наше село не покрива много,и скъпи кражби на части открай време!Причините са ясни,но скоро няма да се оправят нещата!Също така зимата не се налага сутрин да се чисти сняг,и да се търкат стъклата от леда...
      А,напоследък зачестиха кражбите на возила с каско,така че не разбирам как някои спят спокойно?!Визирам случаи с познати и колеги-едната кола е Шкода-Октавиа на година и половина,застрахована в Алианц,а другият случай е за ново,и скъпо БМВ измъкнато от гараж,и застраховано в Булинс!Шкодата я нама никаква досега,а БМВ-то се появи,ама май собственика си е платил...явно в тази криза нещата съвсем излязоха от контрол!Аз тези дни ще вдигна стойността на магарето до максимално възможната!
      Нека се има предвид,че и с каско при откраднат автомобил ще си вземете парите след поне 6 месеца,ако не и повече!
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнение
        То вечер хубаво в гараж, ама няма как да я опазиш, ако някои си науми нещо.
        Преди години откраднаха едно Ауди, от нашия вход точно от гараж! След време пак от гараж изчезна и Вектрата на братовчеда заедно с доста по-скъпа от автомобила апаратура в багажника, което съответно му стъжни живота за доста време, докато изплати апаратурата на собственика й! А знам и случай пак от ония времена, когато бащата на собственик на луксозен автомобил е преспивал в него за да не изчезне, въпреки, че е паркиран на територията на техен обект с денонощен режим на работа!
        Казано е:
        -"Обичай ближния",
        щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          Хора. Това е форум. Със коментара "моята спи пред блока и не я мисля" и още малко подобни Вие все едно казвате "ела ми открадни колата". Форума се чете от всякакви хора. Не е добра идея да описвате как си пазите колата.
          Добре, взимам си бележка.
          Моята спи пред входа, НО с комшии сме организирали денонощен въоръжен караул!!!
          Горния ми пост беше за примамка на крадци, с които разстрелвайки ги да се забавляваме.
          Осъзнавах че това не е хуманно и съжалявам.
          Крадци, в случай че още не сте тръгнали, не се хабете.

П.П.
          Наистина не вярвам че ако някой си е наумил да ми открадне колата нещо може да го спре. Още пък по-малко ако по форумите отричам съществуването и.
          Спя спокойно, защото Ферозата ми е кочина и по нея няма нищо интересно.
          Плюс това както беше казал някой, тя ми е робиня, а не аз на нея.
          Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            Хора. Това е форум. Със коментара "моята спи пред блока и не я мисля" и още малко подобни Вие все едно казвате "ела ми открадни колата". Форума се чете от всякакви хора. Не е добра идея да описвате как си пазите колата.
            Много си прав,напишете къде се намират и как ги опазвате та да им е по-лесно на крадците.
            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Ако ти я набележат дали в гараж или пред блока пак гориш така че.

Коментар

Набележат ли те рано или късно ще те навестят.
                При мен успяха при третия опит/два блокажа на запалването и свален акумулатор/ и те така 10 месеца без джипката вече.
                Недай си боже да се засечем случайно с такъв тип хора не знам как ще реагирам/сигурно ще ги поканя на чай с мед/
                Колега засега рецепта няма!
                Камен Механджиев

Коментар

Кучето отвързано,патлака под възглавницата,една пушка заредена в касата и другите в готовност.Освен това се молете да не се събудите щото ще ви осъдят по бързата процедура.А пък мангалите дето ме обраха (взеха ми от гаража инструменти за 2000 лв-бормашини,флекс,косачки за трева,резачки за дърва и др.)още не са ги осъдили от 30.09.2008 год.когато ме обраха.Дознателите откровено ми казаха,че е добре,че не съм ги усетил-последствията за мен щели да бъдат тежки.
                  МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

И в бенкер под земята да я сложиш джипката.
                    Ако са те набелязали и си се набил на очи на "Апашите" нямаш никакъв шанс.
                    Дори и ако си сложил най - скъпата аларма, на стената си наредил всякъкъв арсенал от заредени оръжия, и около джипа си поставил капани за мечки, пак ще осъмнеме без кола.

Коментар

Моята стоеше 7 месеца на платен паркинг, но разбира се тук нищо не е както трябва, от всички пазачи имаше само един, който не пиеше на нощна смяна...и вече стои в гараж Платените паркинги са един голям ....

Коментар

Да общо взето добих представа. Рецептата е ... и ... клони към непрестанно набутване. А именно всяка година плащане на застраховка против кражба, ежемесечно плащане за паркинг, аларма, секретни болтове и баене против апаши. Какво да се прави ... ще продължа да си плащам и това е.

Моля модератор да заключи темата.
                        Георги Танев (0+)
                        Land Rover Discovery 1 300 TDi
                        Land Rover Club Bulgaria
                        0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

80 килограмова кавказка овчарка сигнализира ако циганин или някой съмнителен посред вечер приближи на 30 метра до него! а джипа кротува пред оградата. в повечето случаи като видят кучето заобикалят от съседната улица, нищо че има ограда за джипа не ми пука толкова, но ако смеят да посегнат на кученцето, ще ги издиря в дън земя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X