Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още една грижа - купих си Фероза "нов" внос.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Още една грижа - купих си Фероза "нов" внос.

Колеги, добрата новина е че съпругата ми мина теста за годишен технически преглед с коментара : Абе уреда не хваща изгорелите газове? Съответно следва реплика на по-старшият: Абе това е японска джипка!!!

Да сме живи и здрави, радост за всички и много усмивки за всички ни през идващата 2011 година! И все така да сме готини ...
    В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
    В. Иванов

Коментар

• От: До: Още една грижа - купих си Фероза "нов" внос.

Първоначално публикуван от karno Преглед на мнение
      И аз бях така,сваляй и заваряй.Не е проблем но ще станат по-големи цепките а някой майстори вземат пари на сантиметър заварка.Заварят се на аргон или нещо от рода.

Не,има си електроди за чугун,съдържат много хром мисля,и са за правотоков електрожен.

Коментар

• От: До: Още една грижа - купих си Фероза "нов" внос.

Ферозката се държи прилично. Периодично преминава през ръцете на майстори за консумативи и лечение на разни болежки. Последно - ремонт на скоростната кутия. Имаше си виещ звук при скорост над 40 км., който изчезва при натискане на съединител или отпускане на газта. Сега, след смяна на първия лагер на основния вал в скоростната кутия , остана едно изчистено във високите октави виене. Нова диагноза - преден диференциал. Според майстора има луфт в кардана към предния мост. Търси се преден диференциал и приемам всякакви съвети как да се отърва от това виене.

На прикачения файл се вижда разбитият лагер.
        Прикачени файлове

Коментар

Ако си с хъбове, пусни само на задно, и ако е преден диф, трябва да изчезне. Ако не си с хъбове, трябва да намалее сериозно, ако не съвсем.

Накратко, малко ме съмнява да е преден диф.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Май няма хъбове, има пластмасови капачки. Майсторът каза, че има хлабина в кардана към предния мост. Каретата са добре. Става въпрос за виене над 40 км. на асфалт, включен само заден мост.

Коментар

Пластмасовите капачки са само за украса. Отдолу има или хъбове, или метални капачки, постоянно зацепващи полуоските към колелетата.

Имаш ли бавни (на лоста на раздатката какво пише)?
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Хъбове няма, вероятно е с постоянно зацепване. Имам бавни. На бързите 4х4 виенето е малко по глухо, но го има отново след 40 км.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X