Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Боди лифт 5см?? Какво трябва да се удължава??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Боди лифт 5см?? Какво трябва да се удължава??

Първоначално публикуван от knaufd4 Преглед на мнение
    Здравейте колеги, искам да вдигна ферозата с 5/6 см. Какво ще трябва да се промени ?(водни съединения, кабели, радиатора, кормилната уредбаи тн.)Питам това за да знам да подхващам ли въобще нещо или да си я карам така?
    Един човек пита за лифт.
    Във същата тема друг започва да обяснява какво смята да си направи по колата и да опонира, какво ще се случи ако изпълни предписанията дадени тук.
    Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Aндро е прав , ама ако срежа калниците се вкарвам в един тенекеджийски филм , дето въобще не ми се разправя, а пък и не искам толкова драстично да нарушавам естетиката. Ъ, то не че е голяма красавица Ферозата , де ...
    Не знам и аз
    Сигурно първо ще и монтирам нови ресори и ще видя какво може да се направи по окачването (не че е много) , пък ще го мисля ...
    А пък и не искам някакъв чудовищен лифт...
    ... и не иска чудовищен лифт.
    Кой ще си монтира ресьори си е негова работа, а филма с калниците май касае друг (knaufd4)
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Извинявам се за спама.
      Ето един линк с описание (за съжаление на английски) как се процедира:http://www.warfs.org/content/view/61/63/
      Надявам се да е от полза на колегата.
      Доколкото знам е добре да се разхлаби скобата , която стяга шлиците на кормилния прът и после да се стегне в "новото" положение. За удължаване на маркучи при 4 см не се споменава , но е хубаво всичко да се огледа на място. Освен това лостчето за 4х4 и бавните "потъва". Твърди се обаче , че си работи...
      Последно редактирано от TigerHunter; 07-10-09, 00:01.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Според един олега от Фероза клуб Италия ето какво трябва да се "освободи" при боди лифт...
        ПП: Неговия е 5см.
        Прикачени файлове
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Колеги,с риск да стана досаден и някой колега да ме прати във селската баня(имам 3 градски),проверете какво пише на един стикер на средната колонка до шофьорската врата 195/80/15 95S SIZE TIRE.Тази симпатична лека кола(поне така пише в талона ми-лек автомобил) с повишена проходимост +повишен разход+понижен комфорт и обем(принудих се да си направя външна клетка за кучетата) е компромис на Дайхатсу за да компенсира някаква конкуренция(Витара и Самурай) без особен успех между впрочем,поне в Европа.Та да не си загубя мисълта в многословия ще ви дам един съвет-В нашето село казват:С дърпане п_ _ _ a не расте.Така че си купете по голяма,ако имате цифри.и няма нужда да ъпгрейдвате скъпо.Щото с тия пари може да родите и отгледате по 4 -5 булгаристанчета та да ни ми черней толкова по улиците. Това го пиша ,защото взех Ферозата на едни 8инчови лъскави циркаджийски джанти със 225 гуми,със 13 кила бензин на 100 и 15/100 газ(щото веднага сложих),но като си сложих нормални за модела според производитела се родих-Падна разхода,Спидометъра показва вярно,Динамиката се подобри,Не тренирам за мистър Вселена всеки ден като си търся място за паркиране и др. ,щото жената иска да оставям лаптоп-а и да пием ракия.
          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X