Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трябва ми хъб за фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Трябва ми хъб за фероза

След по дълга експлоатация краищата на пружината се изкривяват и спират да местят палеца. С клещи се изкривяват до нормално положение което е перпендикулярно , леко се смазва,уцелва се палеца да влезе между двата края и хъба работи
    .Пробвано вчера

Коментар

Колега значи ти ми звъня днес, благодаря за съвета.. Другата седмица ще имам време да го отворим и да видим какво е положението и ще пиша тук. Още веднъж благодаря!
      [FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=Black][SIZE=4]Най-трудната борба е борбата със себе си, най-сладката победа е да пребориш себе си!![/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]

Коментар

Да, ама не... Днес следобяд имахме малко време, отворихме хъба и пружината е счупена на 2 места. В Благоевград няма кой да направи такава пружина, или поне не знам. А и дори да се направи, не се знае колко ще кара, така че, вече окончателно заявявам, че ми трябва ляв автоматичен хъб. Който може да помага. Благодаря предварително.....
        [FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=Black][SIZE=4]Най-трудната борба е борбата със себе си, най-сладката победа е да пребориш себе си!![/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]

Коментар

Аз имам един автоматичен. Пазя и другия (счупен) от комплекта.
          Не мисля че има значение дали е ляв или десен, но все пак здравия който имам беше от дясната страна.
          Ето две снимки на здравия и това което остана от строшения:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HUB-01.jpg
Прегледи:1
Размер:91.6 КБ
ID:5200952Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HUB-02.jpg
Прегледи:1
Размер:96.3 КБ
ID:5200953
          Георги Тонев

Коментар

Сагата приключи.. Благодарение на колегата Vector, днес сутринта ми докара хъба, на обяд го сложихме, съответно след това премина няколко изпитания и всичко е ОК. Още веднъж благодаря на всички отзовали се.

Коментар

За пръв път ми се налага да пиша в форуми и ми е малко трудно. Искам да ви попитам дали познавате някой който има и продава автоматичен хъб 1.бр. За Дайхацу фероза.

Коментар

Колега, винаги е удоволствие да срещнем нови попълнения във форума на Дайхатсу.
                Съветвам те да прочетеш мненията на потребителите за автоматичните хъбове и тогава да предприемаш съответните действия по възстановяването им. Обобщено с две-три думи: никой не ги харесва и всеки гледа да се отърве от тях и да сложи ръчни. Не мисли, че това е случайно! Хората са стигнали до този извод с много проби и трошене!
                Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от yordan_89_ Преглед на мнение
                  За пръв път ми се налага да пиша в форуми и ми е малко трудно. Искам да ви попитам дали познавате някой който има и продава автоматичен хъб 1.бр. За Дайхацу фероза.
                  Привет колега
                  Ако все още търсиш автоматичен хъб, 0885 90 52 80 Георги се казвам, на цената на един (пълен комплект) ще получиш и още един на който му липсва само една пружина иначе и той работи.
                  [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
                  [B]If you want, you can![/B]

Коментар

Благодаря ви помогнахте ми,мислих много.За мен не е проблем да са автоматични защото не го тормозя в кал, или офроуд. Въпроса е ако се натикам някъде без да искам в някоя кал,или пряспа, да не слизам да се цапам и мокря. Ще се обадя Жорката да се разберем с него. А ако видя зор ще ви потърся отново.

Коментар

От: До: Трябва ми хъб за фероза

http://www.offroad-bulgaria.com/show...E5%F0%EE%E7%E0 виж пост 13
                      има автоматични и ръчни хъбове.
                      Последно редактирано от белята; 05-10-12, 17:59.
                      Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X