Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трябва ми хъб за фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Трябва ми хъб за фероза

На Loctite осигурителите за резби са няколко модела, има такива които не предвиждат развиване повече болтовете се късат с него, пробвано е. Трябва да се уточни че осигурителя(лепилото) е за болтове които ще се свалят някога пак!!

Коментар

Тия хъбове ги купувам от Явор вече има-няма 4 месеца. Никога не съм вярвал, че подобна сума може да ме препъне ама на - успя.
      Интересно ми е каква икономия бих реализирал, сменяйки капачките с хъбове?

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнение
        Тия хъбове ги купувам от Явор вече има-няма 4 месеца. Никога не съм вярвал, че подобна сума може да ме препъне ама на - успя.
        Мижава. Може би не повече от половин литър на 100км.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнение
          Зависи от карането, литър два, но не това е идеята на ръчните хъбове.
          Има много изписано по темата, който му е интересно да се поразрови ще научи много нови неща

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Мижава. Може би не повече от половин литър на 100км.
            Абе смятам да е повечко.Все пак се върти паразитно всичко от колелото до раздатката.
            Питам, защото като я качих на 235/75/15 и разхода ми литна с 2,5л. нагоре.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
              Зависи от карането, литър два, но не това е идеята на ръчните хъбове.
              Има много изписано по темата, който му е интересно да се поразрови ще научи много нови неща
              Идеята ми е ясна и подобна "икономия" никога не ми е била приоритет, ама и такива дни дочаках.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                На Loctite осигурителите за резби са няколко модела, има такива които не предвиждат развиване повече болтовете се късат с него, пробвано е. Трябва да се уточни че осигурителя(лепилото) е за болтове които ще се свалят някога пак!!
                Благодаря за уточнението и за бързата реакция с хъбовете.
                Поздрави.
                Георги Тонев

Коментар

Купувам 1 бр. автоматичен хъб за Фероза. 0897844551

Коментар

Реших проблема временно . Застопорих автоматичните хъбове в заключено положение . Явно ще се минава на ръчни.

Коментар

Старата песен на нов глас..
                      Левия ми хъб е "почти" готов да замине в боклука, да не кажа напълно готов, и се нуждая от друг такъв(автоматичен). Някой ако може да помага да свирка.
                      И междувременно искам да попитам, някой който е слагал ръчни:
                      Откъде и колко стува?
                      Видях за колегата Вромос, че е имал, но дали все още му се намират и колко струват не мога да го попитам, тъй като нямам право на лични все още, така че ако има някой в течение, да свирка още по-силно..
                      Не ми е спешно, тъй като и финансите в момента са ограничени, но ако изпадне нещо, ще го мислим.

Благодаря предварително!
                      [FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=Black][SIZE=4]Най-трудната борба е борбата със себе си, най-сладката победа е да пребориш себе си!![/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]

Коментар

Аз също съм заинтересован.
                        Трябва ми само един ръчен хъб, но ако комплект нови е на приемлива цена...
                        Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                        Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Vektor каза
                          330 кинта от Явор Vromоs
                          явно ще трябва да изчакаш да ти разрешът да пишеш лични белешки
                          и тогава да си потърсиш от колегата

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi Rudy Преглед на мнение
                            Vektor каза
                            330 кинта от Явор Vromоs
                            явно ще трябва да изчакаш да ти разрешът да пишеш лични белешки
                            и тогава да си потърсиш от колегата
                            Благодаря ви колеги!
                            Както казах не ми е спешно, но ще гледам да оправим нещата..
                            Поздрави..
                            [FONT=Comic Sans MS][B][COLOR=Black][SIZE=4]Най-трудната борба е борбата със себе си, най-сладката победа е да пребориш себе си!![/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]

Коментар

От: До: Трябва ми хъб за фероза

Колеги, в момента нови ръчни хъбове не мога да си позволя и искам да ви помоля да ми помогнете да намеря 1 читав автоматичен хъб..(ляв, ако има значение)... Много благодаря предваритлно!!! Ако някой има или може да намери, да свирка! Ето ви и телефон за връзка, че в напоследък нямам много време за форума: 0878/129232
                              Още един път благодаря, предварително.

Коментар

От: Трябва ми хъб за фероза

Как определихте че даден хъб е за боклука? Вътре почти няма какво да се развали .Двата края на една цилиндрична пружина с правоъгълен профил включват хъба,а между тях влиза един ''палец от ламарина''.След по дълга експлоатация

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X