Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Багажник за F300?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Багажник за F300?

еи тия са полезни ако ти се наложи да слагаш повече от 1/2 каяка

Коментар

По принцип на хардтопа на Ферозата има места, на които да се хванат планки, за които да се захване багажника. До тях се достига, като се отворят задните стъкла. В горната част на уплътнението има болтове, с които да се хванат. За съжаление не мога да намеря снимки
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Колега! Мойто Фери го взех с багажник. Предната лаисна е стандартна и се лови берда. Задната е с планки хванати под страничните стъкла и намазани със силикон да не пропускат вода. Лошото е ,че като го свалиш......планките остават! А да ги свалям ........ не е разумно! Ше направя снимки и ще ги кача по късно!!! Само да ми остане малко свободно време!

Коментар

А някой замислел ли се е задната част на багайника да се захваща за вътрешният роубар(трабата под хардтопа)и посредствомммм(шпилки или нещо което ще минава през пвц тавана)да се хване багайника здраво?????

Коментар

Първоначално публикуван от knaufd4 Преглед на мнение
            А някой замислел ли се е задната част на багайника да се захваща за вътрешният роубар(трабата под хардтопа)и посредствомммм(шпилки или нещо което ще минава през пвц тавана)да се хване багайника здраво?????
            Кому са нужни тия еквилибристики -да си пробиваш хардтопа,че после и софттопа,че да демонтираш багажника когато сваляш покривите.Някои по рационални люде са измислили по иновативно решение,което аз изпробвах одеве успешно -ходих да си купя една елха от гората!
            Прикачени файлове
            МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от knaufd4 Преглед на мнение
              Аз съм го мислил, че даже и измислил. Само трябва да стигна до него. 2 или 3 планки, които влизат в пролуката между задното стъкло и хардтопа. Това определено е добро решение, първо защото там вода така или иначе не влиза, но въпреки това може елементарно да се уплътни, няма да тръгнат ръжди, щото е пластмаса, и ще се хване здраво за ролбара, което е по-добро захващане дори от оригиналния багажник, а и ще е по-красиво, според мен.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

ето тук
                http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20796

бях споделил резултата от поставянето

дано съм бил полезен

Коментар

Ето и моята версия за багажник. Направен е за да нося лодката си. Малко бавно се сваля, но аз не възнамеряам и да го правя. Извинявам се ако се повтарям със снимките, но се надявам да помогна. Става много здраво. Вантите допълнително го държът здраво. Всичко може да се хване за него.
                  Прикачени файлове
                  Идеята ражда мисъл, мисълта ражда мечта, а мечтата създава характер !

Коментар

Аз бих използвал тези отвори за закрепване на багажник на Ферозата.

Коментар

тези
                      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Slavi 10 Преглед на мнение
                        Ето и моята версия за багажник. Направен е за да нося лодката си. Малко бавно се сваля, но аз не възнамеряам и да го правя. Извинявам се ако се повтарям със снимките, но се надявам да помогна. Става много здраво. Вантите допълнително го държът здраво. Всичко може да се хване за него.

Колега, то оригиналният багажник си е така като твоя. С малката разлика, че не се дупчи покрива за да няма после течове. И пак спокойно издържа една лодка
                        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от acarp Преглед на мнение
                          тези
                          Има голяма вероятност да спраскаш стъклото на задната врата.
                          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Не голяма вероятност а Огромна но ако си решил да останеш без стъкло давай
                            За да използваш тези дупки трябва да свалиш стъклото и да го замениш с друго нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi Rudy Преглед на мнение
                              Не голяма вероятност а Огромна но ако си решил да останеш без стъкло давай
                              За да използваш тези дупки трябва да свалиш стъклото и да го замениш с друго нещо.
                              Щото? Става въпрос за планка с дебелина 2мм, да речем.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мислех си за тези отвори но не посмях, точно поради тази прчина. Нямам идея за какво са. Течовете съм ги решил с уплатнение / вътрешна гума / намазано със силикон отвътре и отвън. За по сигурно го боядисах с боя отгоре намясто - планките и главите на болтовете. Днес бях 4 часа над Варна в проливен дъжд, никъде не прокапа. Дано и за напред е така . Вантите мебжу другото много ми помогнаха. Карахме 3 км по трасе в гората за АТВ и беше много яко.
                                Идеята ражда мисъл, мисълта ражда мечта, а мечтата създава характер !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X