Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Teч на двигателно масло!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Teч на двигателно масло!

Добре де, ми ли я внимателно отдолу с водоструйка, да остане по-суха и после като покараш, обикновенно си личи
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Някъде четох за подобен проблем (не с Фероза) - заминал О-пръстен на привода на делкото и оттам се стича надолу по кожуха. Просто идея.....

Коментар

Точно от такъв теч се оплакваше е дин италианец от техния форум. Заминал му семеринга на делкото и не можеше да намери точния размер...
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Колеги,след като сменихме уплатненията на въпросния маслен радиатор с нови по-хубави,засега теча изчезна,ако пак се появи ще се насоча към уплатнението на делкото.Засега това от мен ,ако спре трайно теча ще пиша!

Коментар

Колеги,мисля че се справихме с теча,вече не ми капе масълце.Значи проблема е бил в уплътненията на масленото радиаторче,което стои пред масления филтър!

Коментар

Първоначално публикуван от zillius Преглед на мнение
              Колеги,мисля че се справихме с теча,вече не ми капе масълце.Значи проблема е бил в уплътненията на масленото радиаторче,което стои пред масления филтър!

Е,това е добра новина .
              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Направи една снимка на това маслено радиаторче. Аз май такова нямам.

Коментар

Първоначално публикуван от Delcho Преглед на мнение
                  Направи една снимка на това маслено радиаторче. Аз май такова нямам.
                  И аз нямам.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Доколкото схванах,не всички двигатели са оборудвани с такова радиаторче,но за жалост моя го има и бая въртели ми изигра тая джаджа.Ето и линк да видите за кое точно иде реч!http://www.warfs.org/manuals/F300-HD...ion_System.pdf

Коментар

Колеги искам само да вмъкна едно предложение от мен.Продавам две гуми АТ ,немски на КELLY,имам само две,но са в добро състояние и имат доста каране в тях.На Фероза са карани преди,продавам ги защото имам 4 нови гуми.Цената е 50 лв. за двете.Ако имате интерес 0895777540.Забравих размера,а той е-215/75/15[IMG=http://img171.imageshack.us/img171/7426/p1040360u.th.jpg][/IMG][IMG=http://img171.imageshack.us/img171/1548/p1040362.th.jpg][/IMG]
                      Последно редактирано от zillius; 28-08-09, 17:50.

Коментар

До колкото разбирам филтъра се навива към охладителя, а охладителя се навива към блока. И плъзват разни тръбички за масло.
                        Аз не вярвам в чудеса!
                        Разчитам на тях!

Коментар

От: До: Teч на двигателно масло!

Здравейте колеги ,може ли някой да ми каже къде може да закупя въпросния О-пръстен ,защото в Магазините за Японски части вдигат рамене.Сложих нов пръстен който имам под ръка обаче тече се увеличи,явно трябва (оригинален) .

Коментар

От: Teч на двигателно масло!

Колега защо ти е да търсиш същия,вземаш подобен режеш го на размер и го лепиш със секундно лепило и си готов.

Коментар

Първоначално публикуван от metaxa1 Преглед на мнение
                              Колега защо ти е да търсиш същия,вземаш подобен режеш го на размер и го лепиш със секундно лепило и си готов.
                              Ъъъ, какво по-точно трябва да режеш на О-пръстен?
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колегата нали казва че не може да намери същия размер,ами взема по голям О пръстен реже на размер и лепи.Това е,и най важното че върши работа,изпробвано.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X