Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Перка за високо VC-603 на japanpards

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Перка за високо VC-603 на japanpards

    Здравейте, преди месец реших да сменям високото, закупих високо на марка japanpards модел VC-603, в всички сайтове, наши и чужди дават, че е за фероза Ф300, преди два дни свалих старото защото определено беше свършило, демонтирах перката, като реших да я захвана на новото високо перката се оказа с по-малък диаметър на местата за захващане. Проблемът е, че немога да заменя това високо, защото е минало доста време, да вината е в мен. Затова реших да си намеря перка която да пасне на новото виско, дори от друг автомобил, с диаметър на точките за закрепване 124мм. Моля за съвет. Защото ме притеснява, че оригинална перка от Стара фероза ще му е малка като моята, ако някой е сменял моля за съвет https://alvadi.ee/en/kataloog/varuosa/18212059/26263
    Последно редактирано от 4obi; 14-07-21, 15:58.

  • #2
    Перките за фероза са 2 вида, ако помня добре с различен брой лопатки, така че ако поръчаш с различен брой лопатки от твоята, е много вероятно да стане работата.
    Интернет експлорър: Безплатно предоставян от Майкрософт тул за сваляне на браузер по избор.

    Коментар


    • #3
      сигурен ли си че виското дето си свалил е 603. Мисля че 603 е с перка със 7 лопатки. Но не съм много сигурен че само то е така. , разликата между 600,601 и 603 маи беше само в захвата към помпата и ставаше въпрос за няколко милиметра. Да не говорим че повечето дето са купили такова виско споделят че не работи. Другия вариант отваряш старото, наливаш масло с вискозитет 10 000 и го следиш, от вречме на време доливаш. По колко не знам, на око и слух. Ако е за лагер, трудна работа но не и невъзможна.

      Коментар


      • #4
        Същия филм го играх. Сложих седемлопатна перка от Териос. Няма разлика в закрепването на фланеца на помпата. Поне в моя случай, нямаше.
        Седемлопатната от Териос е с малко по-голям диаметър, Някъде бях качил и снимки.

        Фероза- ремонти, подобрения и въпроси - OFFRoad-Bulgaria.com
        Your conscience is all you can take to your grave.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X