Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мек таван за фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мек таван за фероза

Търся някой колега,който не му трябва гюрука на ферозата да го купя,дори да не е в добро състояние плюс задната седалка плюс оригиналните джанти -4 броя.Да прави цена ида звънка 0888123562
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

До: Мек таван за фероза

Имам комплект от Алфа 145 + всички чаркове за закрепване. По размер е колкото на Ферозата, но са по-леки. Като цена - 25 лева.

Тук има снимки:
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=64794
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Колега аз имам мек таван никога не съм го ползвал, черна кожа към него има някаква голяма тръба доста уплатнители и едно кашонче с болтове, за цената незнам как върви такова нещо така че предложи?

Коментар

Колега, тези джанти от снимките устройват ли те? 15" са. Ако искаш може да ги видиш, а може и с гумите да ти ги продам ако решиш. Аз ще търся други Гумите са зимни. За размера обаче не съм сигурна колко беше - май 195/80/15 Ако имаш интерес, звънни. Номера ми го има в профила.

Коментар

Би ли дала цена,със и без гумите,И други имаме ферози.
          Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Давайте и двамата цена и да стискаме ръцете.
            МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от djboom Преглед на мнение
              Колега аз имам мек таван никога не съм го ползвал, черна кожа към него има някаква голяма тръба доста уплатнители и едно кашонче с болтове, за цената незнам как върви такова нещо така че предложи?
              Аз мога и без пари да го приема,така че каэвай цената и звънни-0888/123562

Коментар

Колеги,
                За момента се отказвам от продажба на джантите и гумите.
                Извинявам се.... Мислех да правя едни врътки, но няма да се получат, затова се отказах.

Поздрави,
                Мариана

Коментар

Колега до сега се ровех незнам мислех си поне за 300лв. ти си реши вече.

Коментар

Първоначално публикуван от djboom Преглед на мнение
                    Колега до сега се ровех незнам мислех си поне за 300лв. ти си реши вече.
                    Дай телефон.

Коментар

0887228804

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X