Търся някой колега,който не му трябва гюрука на ферозата да го купя,дори да не е в добро състояние плюс задната седалка плюс оригиналните джанти -4 броя.Да прави цена ида звънка 0888123562
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мек таван за фероза
Свий
X
-
До: Мек таван за фероза
Имам комплект от Алфа 145 + всички чаркове за закрепване. По размер е колкото на Ферозата, но са по-леки. Като цена - 25 лева.
Тук има снимки:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=64794Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
-
Колега, тези джанти от снимките устройват ли те? 15" са. Ако искаш може да ги видиш, а може и с гумите да ти ги продам ако решиш. Аз ще търся други
Гумите са зимни. За размера обаче не съм сигурна колко беше - май 195/80/15 Ако имаш интерес, звънни. Номера ми го има в профила.
Коментар
-
Аз мога и без пари да го приема,така че каэвай цената и звънни-0888/123562Първоначално публикуван от djboom Преглед на мнениеКолега аз имам мек таван никога не съм го ползвал, черна кожа към него има някаква голяма тръба доста уплатнители и едно кашонче с болтове, за цената незнам как върви такова нещо така че предложи?
МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Дай телефон.Първоначално публикуван от djboom Преглед на мнениеКолега до сега се ровех незнам мислех си поне за 300лв. ти си реши вече.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар