Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся ресор за Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся ресор за Фероза

Колеги,

В неделя на Ком съм счупил ляв ресор. Увиснала е сериозно, окантарва се на нула време и тряска в тампона здраво.

Някои, ако е сменял цели пакети може ли да ми услужи със стар здрав пакет да закърпя машината да се движи докато се организирам за нови? Предпочитам в рамките на София и околоността за да не занимаваме куриери с 30 кила желязо

Благодаря!
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

До: Търся ресор за Фероза

Жоро (lz1gvt) сменя наскоро. Звънни му. Ама и неговите бяха клекнали, а единия - счупен.

Прегледай си амортисьорите дали са читави. Те са от основните виновници за чупене на ресори. Един колега от Перник беше чупил 2 пъти, преди да се усети. След като сменил амове - ник'ви грижи.

А ако много ти се ходи в неделя - при мене място дал господ.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Основния лист ли си счупил или някой от по долните

Коментар

Довечера ще разръчкам калта за да видя. В момента има по 2 пръста кал във всички посоки. Не е мит след Ком. Само видях, че е легнал в ляво, при движение тряска.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Иване, звънни на жоро iiiopo. Неговоте си ги прави в някаква фирма "Пантера" http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=202

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
          Срещу Родопа (Орландовци май беше квартала). И на Бул Европа също имат работилница.
          Араби са. Похвалиха ми ги от няколко места. Правят всякакви ресори.
          И U-болтовете от тях си взех.
          Не се сещам някой да е сменял и да пази стар. Абе я вземи я измий и виж за какво иде реч и после пиши какво е счупено.

Коментар

На Жоро (iiiopo) здравият лист е в мен от месец и нещо . Взех го след като ги смени. Ползвам го за мостра като ходя по магазините да меря направо по него. Но той горкия е толкова уморен, че само с моите скромни 100 килограма настъпен се изправя като струна.

Както писа Спарки, Жоро (lz1gvt) смени целите пакети. В него ми е надеждата.
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
              Както писа Спарки, Жоро (lz1gvt) смени целите пакети. В него ми е надеждата.
              В отпуск е до края на седмицата, до колкото знам. Звънни му. Сигурно няма да мише тук до тогава.

Неговите обаче бяха от тънките 2+1 листа.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                В отпуск е до края на седмицата, до колкото знам. Звънни му. Сигурно няма да мише тук до тогава.

Неговите обаче бяха от тънките 2+1 листа.
                Да, беше споменал, че тази седмица почива и няма да е с София. Не искам да го тормозя с ресори
                Аз не вярвам в чудеса!
                Разчитам на тях!

Коментар

Залегнах под джипа. Не открих нищо счупено обаче. Определено в ляво седи по-увиснал. Изчистих калта от ресора, няма пукнатина, минавайки с ръка не се усеща да има нараняване, разместване. Не мога да си обясня обаче защо седи на криво. В ляво разстоянието между тампона и ресора е 4 см, в дясно е 8.

Клатих я малко, пооправи се. Размърдах я напред-назад. Застана в горе-долу нормално положение. Или е счупен листа и не се вижда или е прекалено уморен вече.

Събота ще разглабям да гледам.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Залегнах под джипа. Не открих нищо счупено обаче. Определено в ляво седи по-увиснал. Изчистих калта от ресора, няма пукнатина, минавайки с ръка не се усеща да има нараняване, разместване. Не мога да си обясня обаче защо седи на криво. В ляво разстоянието между тампона и ресора е 4 см, в дясно е 8.

Клатих я малко, пооправи се. Размърдах я напред-назад. Застана в горе-долу нормално положение. Или е счупен листа и не се вижда или е прекалено уморен вече.

Събота ще разглабям да гледам.
                    Или е изгнило шасито,където се хваща предния краи на ресора,и скърца като мърда-нормално!
                    Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнение
                      Или е изгнило шасито,където се хваща предния краи на ресора,и скърца като мърда-нормално!
                      Или се е напълнило с кал между "посрещащия" (правия) лист най- отдолу и другите.... Измий я хубаво и виж. Дано да няма щети.
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Аз преди няколко дни си оправих само главния лист в Горубляне казаха ми че са немски листовете за сега е добре

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          Или се е напълнило с кал между "посрещащия" (правия) лист най- отдолу и другите.... Измий я хубаво и виж. Дано да няма щети.
                          МОЖЕ,АМА АЗ НЕВЕРВАМ!!!
                          Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Шасито гнило няма никъде. Гледах го като я взимах миналата година. Днес гледах пак, здраво е. Кал няма между тампона и посрещащата повърхност.

Вероятно е изпуснал амортесор и от това се чува тряскането.
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Залегнах под джипа......Събота ще...
                              ....ще се дотъркалваш да си я миеш с водоструйката и да е гледаш на канала....пък после ще му мислим така пред блока и със залягане, трудно става
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X