Колеги, Ферозата ми на два пъти вдига температурата до малко над средата и го прави рандом. Първият път беше преди две седмици и го отдадох на по-топлото време и неизправното виско. Днес сутринта обаче, си беше студено. Не и е нужно много каране, за да загрее до нормална температура и да я прескочи малко. пускам парното и вентилатора на макс, но няма особен резултат. Не се влияе особено и от оборотите. Като спрях на вилата, маркуча към радиатора е твърд, но не хептен одървен.. Не прави мехурчета в разширителя. Като застина, отворих капачката и антифриза си беше до горе. Антифризът в казанчето не си е променил нивото. Доливахн преди няколко дни и го следя. Странното е, че го прави от време на време. Напоследък я карам често и си държи нормална температура. Както и преди миналия случай.
Дали може термостата да ми заяжда? Купил съм нов на 78 градуса, но мислех да го пращам във Сливен заедно с виското и перката. Като междувременно ревизирам системата. От ауспуха не пуши бяло.
Дали може термостата да ми заяжда? Купил съм нов на 78 градуса, но мислех да го пращам във Сливен заедно с виското и перката. Като междувременно ревизирам системата. От ауспуха не пуши бяло.
Коментар