Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тампони за ресори на Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тампони за ресори на Фероза

къде да закупя или намеря тампоните за "ушите" на главния ресор на Ферозата.

До: Тампони за ресори на Фероза

Koлега , вземаш размерите и бегом в най - близкия магазин за авточасти. Все от нЕкоя ще станат.
    Пробвай от Волга или Уаз например...
    Поздрави!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Размерите ги имаше из раздела. Лично аз и още един колега ги сваляхме.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Предполагам 4е всеки който се занимава с ресори ще ти свърши работа

Коментар

Първоначално публикуван от telepizza Преглед на мнение
          Предполагам 4е всеки който се занимава с ресори ще ти свърши работа
          Въпроса е за колко. Щото на мене в Пантера на времето (преди 2 години) ми искаха 170лв.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Въпроса е за колко. Щото на мене в Пантера на времето (преди 2 години) ми искаха 170лв.
            еее стига бе?
            за тампони?

130 кинта (бед ддс ) в момента е цената на лист + труд + тампони
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Еми, казвам ти. Оше преди 2 години, като купих ферозата, реших да ги сменям (което и до днес не съм направил ). Питах в Пантера срещи MrBricolage - Люлин. За смяна на всичките тампони на ресорите - тия в ушите, и тия на шекела към шасито, някакъв мангал ми поиска 170лв. От тогава тия съм ги проклел, и не искам и да чувам за тях. По същата причина и тотално съм отсвирил DAIHATSU - България. 970лв БЕЗ ДДС за MAP-сензор. Не за друго, а щото щипинга бил много скъп. Това е с размер на кибритена кутийка, и тежи колкото 2-3 кибритени кутийки. И от марс да ми го докарват, със най-спешната и сигурна поща, просто за тоя обем и тегло такава тарифа няма. Намерих си за 100-ина лева, нов, от някакъв Ситроен, май ZX, по параметри - същия. Вярно, играх си малко да го сложа, ама спестих едни 800 и кусур лева. Същото с дебитомера на тераното. Цена в NISSAN - 900лв. В магазин на симеон си намерих оригинален, с петолъчните болтове с щифт по средата, с холограмни лепенки на NISSAN и т.н., за 200лв. (или 250 беше). Сравнявах ги със стария - тотално еднакви, до последното ръбче и дефект на матрицата. До днес си карам с него.

Като чуя "официален" вносител, и "само тия могат да ти свършат работа", подивявам вече.

Коментар

Абе щото от пантера аз имам добро впечатление.
                то ако са ти го таксували с труд евентуално?
                абе не знам
                се тая
                просто казвам аз какво платих за каква работа
                може пък да е според клиента

освен да изглеждаш по-платежоспособен от мен
                знае ли човек
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  освен да изглеждаш по-платежоспособен от мен знае ли човек
                  И така да е. Фирма, формираща цените си според изгледа на клиента или настроението на персонала си, си е чисто мангалска работа. Парите си не съм ги намерил на улицата. Трябва да има някакво уважение, а не да ме правят на луд.

Коментар

Не ги защитавам
                    не ме разбирай погрешно

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      Не ги защитавам
                      не ме разбирай погрешно
                      Знам, и се радвам че са ти свършили работа.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Знам, и се радвам че са ти свършили работа.
                        Ем конкуренцията им ми каза: "ми то сега е събота и няма никой в склада???"
                        И то след като изрично се бях обадил предния ден да си запазя час ...

Коментар

колеги проверете в горубляне в гаража на автотранс мисля си че ще ви свършат работа

Коментар

Да ме прощават Пантерите, ама един лист в Горубляне се търгува за 40лв. - купуваш, режеш, псуваш и.....си спестяваш още 40лв. за работата на Пантерите. Това е цената за неосновен лист, основния им е 150лв.

Коментар

аз там си смених горния лист и сложих нови тампони за 190 лв

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X