къде да закупя или намеря тампоните за "ушите" на главния ресор на Ферозата.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тампони за ресори на Фероза
Свий
X
-
До: Тампони за ресори на Фероза
Първоначално публикуван от telepizza Преглед на мнениеПредполагам 4е всеки който се занимава с ресори ще ти свърши работаДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеВъпроса е за колко. Щото на мене в Пантера на времето (преди 2 години) ми искаха 170лв.
за тампони?
130 кинта (бед ддс) в момента е цената на лист + труд + тампони
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Еми, казвам ти. Оше преди 2 години, като купих ферозата, реших да ги сменям (което и до днес не съм направил). Питах в Пантера срещи MrBricolage - Люлин. За смяна на всичките тампони на ресорите - тия в ушите, и тия на шекела към шасито, някакъв мангал ми поиска 170лв. От тогава тия съм ги проклел, и не искам и да чувам за тях. По същата причина и тотално съм отсвирил DAIHATSU - България. 970лв БЕЗ ДДС за MAP-сензор. Не за друго, а щото щипинга бил много скъп. Това е с размер на кибритена кутийка, и тежи колкото 2-3 кибритени кутийки. И от марс да ми го докарват, със най-спешната и сигурна поща, просто за тоя обем и тегло такава тарифа няма. Намерих си за 100-ина лева, нов, от някакъв Ситроен, май ZX, по параметри - същия. Вярно, играх си малко да го сложа, ама спестих едни 800 и кусур лева. Същото с дебитомера на тераното. Цена в NISSAN - 900лв. В магазин на симеон си намерих оригинален, с петолъчните болтове с щифт по средата, с холограмни лепенки на NISSAN и т.н., за 200лв. (или 250 беше). Сравнявах ги със стария - тотално еднакви, до последното ръбче и дефект на матрицата. До днес си карам с него.
Като чуя "официален" вносител, и "само тия могат да ти свършат работа", подивявам вече.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Абе щото от пантера аз имам добро впечатление.
то ако са ти го таксували с труд евентуално?
абе не знам
се тая
просто казвам аз какво платих за каква работа
може пък да е според клиента
освен да изглеждаш по-платежоспособен от мен
знае ли човекИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеосвен да изглеждаш по-платежоспособен от мен знае ли човекДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Не ги защитавам
не ме разбирай погрешноИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеНе ги защитавам
не ме разбирай погрешноДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЗнам, и се радвам че са ти свършили работа.
И то след като изрично се бях обадил предния ден да си запазя час ...И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар