До: Схема на резервоара на Фероза?
Браво Любо!
Ей това дето го правиш бях го замислил и аз докато правих ремонта, ама в последния момент се отказах. Домързя ме да творя нов резервоар.
Браво Любо!
Ей това дето го правиш бях го замислил и аз докато правих ремонта, ама в последния момент се отказах. Домързя ме да творя нов резервоар.
. Ще запита някой "Добре де, ама защо тази идиотска усмивка"!? ........Аз си знам защо. Измъчи ме, ей!
) та ферозката е на газ ( разбира се че какво друго
) тъй като я взех так направена вднага лъсна въпроса за мястото все недостига при тези машинки и сега като прочетох темата направо се запалих ...Та ако е възможно да обясните малко по- подробно не е ли опасно в смисъл това все пак е газ ( кой каквото ще да говори това си е газова бутилка под налягане и всякакви удари, драскане, търкане, а да не говорим за шупли или кофти заварки и т.н. си е доста опасно и рисково) та така направено няма ли да търка с другата бутилка или в гредата към която е закрепена ? Дори и да има мека гума то трябва да е здраво притегната за да няма луфтове и да става триене и да се скъса и т.н. Така и накрая да попитам ако някой от вече правилите това да сподели колко струва изпълнението момчета и ако почнете "серийно" производство ( в кръга на шегата разбира се
) колко ще оцените преправката. Визирам колегата от Карнобат, че съм от Бургас има няма 20 л. газ, но и до София не ми е проблем ( хем ще направя червени точки пред тъщата и жената ( те са от там
).
Коментар