Колеги,въпросът ми е имали ферозата накаква защита т.е.какво става ако недай боже никому,се скъса ангренажен ремък или ролката изпляска.Набива бутала,кривят се клапани или биелите излизат през блока да видат кой идиот ги тормози.Благодаря предварително за коментарите,мисля че темата ще е от полза за някой който не си е направил обслужването навреме.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли ферозата защита
Свий
X
-
До: Има ли ферозата защита
Първоначално публикуван от karno Преглед на мнениеКолеги,въпросът ми е имали ферозата накаква защита т.е.какво става ако недай боже никому,се скъса ангренажен ремък или ролката изпляска.Набива бутала,кривят се клапани или биелите излизат през блока да видат кой идиот ги тормози.Благодаря предварително за коментарите,мисля че темата ще е от полза за някой който не си е направил обслужването навреме.
Коментар
-
Първоначално публикуван от karno Преглед на мнениеКолеги,въпросът ми е имали ферозата накаква защита т.е.какво става ако недай боже никому,се скъса ангренажен ремък или ролката изпляска.Набива бутала,кривят се клапани или биелите излизат през блока да видат кой идиот ги тормози.Благодаря предварително за коментарите,мисля че темата ще е от полза за някой който не си е направил обслужването навреме.
Ама, като я купиш, просто сменяш ремък и ролка. Лесно е, а понеже покрай това трябва прилично разглобяване отпред, е удобен момент и за промивка на охладителната система и смяна на антифриза, че и смяна на термостат, ако е нужно.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Термостата е добре,охл.с-ма тоже,ангренаж и ролка имам и другата седмица влизам в бокса+смяна и на съединител,следва реглаж и явяване в сервиз за поставяне на АГУ/пак борчове ама сухо дупе риба не яде/и след това ЩЕ И ОТПОРЯ ГЬОНА
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар