Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Виско за Applause (Фероза)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Виско за Applause (Фероза)

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Привет!
    Аз отдаявна знам че се намират, но сега реших да го сменям.
    Принципно, има вариант и да го върна и сменя ако не става. Цените доста паднаха от каквито бяха преди години, та не знам дали рециклирането + разкарването би ми излязло кой знае колко по-евтино.
    Допреди някой и друг месец го чувах по малко, но напоследък изобщо и тенденцията е стрелката да ми отива към средата и дори леко да я прескача, а това не ми харесва, предвид, че още не е истинско лято.
    На старата ми кола / мицубишито / бях със виско което не работеше като новите ...та го дублирах със една ел перка . За село изкачването е 6 км...на 2-3...и ако съм и с ремаркето , но системата се справяше.
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Адаш, няма да ми излезе инвестицията колкото ново виско. Отделно ТНТМ-то и изконното нямане на време. Три коли ми са на главата. Днеска цел ден с Кията се занимавах.
      Лани катерех към вилата с половин тон вода в ремаркето и двеста в багажника и не ми е прескачала средата, ама явно е сдало багажа тотално. Няма следи от прегрявания и гарнитури никакви. И слава Богу!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Колеги не купуваите тези боклуци,нямат ништо общо с виско!За 1година смених 3броя с различни етикети и ни едно хе заработи.Истината е Сливен или много пари.Има разлика в отворите за сахват наперката,39 нли40 мм.Успех с ремонта.

Коментар

Първоначално публикуван от jiko64 Преглед на мнение
          Колеги не купуваите тези боклуци,нямат ништо общо с виско!За 1година смених 3броя с различни етикети и ни едно хе заработи.Истината е Сливен или много пари.Има разлика в отворите за сахват наперката,39 нли40 мм.Успех с ремонта.
          И аз имам съмнения , че тези от 100-150 лв. няма да са читави . Не че има кой знае какво в едно виско , но на скоро търсих заден стоп за Ферозата и чисто нов от Германия е 300 лв. с доставката.
          Който търси , намира !
          Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

По налисаноито по-горе от Delcho, специално за Shimahide, и при тераното се държи така - зимата на студено е зацепило, докато двигателя не стопли виското, което е доста неприятно. За сметка на това при студено време зацепва със закъснение - преди години насред зимна снежна разходка при отрицателни температури щях да прегрея тераното.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
            X