Крайно време беше да се организираме - ето, че ръководството на форума ни даде тази възможност.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фенове на DAIHATSU - добре дошли в клуба на любимата марка!
Свий
X
-
До: Фенове на DAIHATSU - добре дошли в клуба на любимата марка!
Колеги, до сега има записани 12 члена на новия Клуб DAIHATSU В очакване сме на 13-ят войн. Кой ли ще да е?
-
Ми,ха пишите ме мен,бреПървоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнениеКолеги, до сега има записани 12 члена на новия Клуб DAIHATSU В очакване сме на 13-ят войн. Кой ли ще да е?
.аз не съм много суеверен.Как става записването?Че ме мързи да чета
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Щракни върху линка в първия пост от тази темаПървоначално публикуван от taran Преглед на мнениеМи,ха пишите ме мен,бре
.аз не съм много суеверен.Как става записването?Че ме мързи да чета 
.
Коментар
-
Като щракнеш на линка,щракни и в/у "Присъединяване към групата",и започвай да се гордееш с пълна силаПървоначално публикуван от nikolai6868 Преглед на мнениеМоже ли да се гордея с това,че съм член на клуба,след като щракнах по линка.
.
Поздрави.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Аз,все още нямам Фероза,но се записах като член на клуба.Ще ме приемете ли?Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....
)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
-
Шефа шъ каже
,то и аз нямам Фероза и Роки нямам,ма си имам Грозньо,па той нали е Даихатсу
.Клуба,май е за любители на марката,не само за притежатели
.
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Groundhog Преглед на мнениеНещо не намирам къде да натисна да с присъединя...
Мммм,я някои по-запознат да каже,да няма огранимения за младшите участници.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Няма никакви ограничения - клубът е за всички любители на марката Дайхатсу и достъпа е максимално либерализиран, в началото (първия ден) бях го оставил по подразбиране всяка заявка за членство, да се одобрява, но като получих на лични първата такава се разрових в опциите и махнах тази опция - не виждам смисъл от масонски похвати, когато иде реч за клуб по интереси
.
Честно казано не знам.Мислех да пратя покана на колегата Groundhog, но той още няма право на лични, та няма да може да я получи....засега.....Мммм,я някои по-запознат да каже,да няма огранимения за младшите участници.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар