Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Калъф за задна гума.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Калъф за задна гума.

Първоначално публикуван от zillius Преглед на мнение
    Тоя Стефан,дали може да ми пришие пластмасовия капак към иначе добре ушития ми калъф за гума?Колега Делчо, имаш ли някакви контакти на този сервиз или поне как се казва?
    За съжаление нямам телефон. Видях въпросния калъф на една Фероза и събственика ми даде тези обяснения. Това което правят е от сребристия материал за тир покривала да залепят калъф за гумата. На лицевата страна могат да отпечатат цветна снимка. Не съм ходил до този сервиз, но мисля няма да е трудно да се открие на последната спирка на ав. 65.

Коментар

По-горе беше споменато нещо за губерката...
      Абсолютно вярно.На моята ми го заши на ръка приятел сарач.Парите не са интересни,защото ми е приятел,но по принцип така става.
      VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Не знам колега,но ако някой тук в София ми го зашие на ръка ,сигурно ще ми резне главата от кръста нагоре.То по-добре да си взема от Турция за 100 евро.Абе я ми дайте идея какво лепило да ползвам за да залепя тоя капак за кожата.Междудругото чоека ми облече капака от задната страна с кожа за да се залепи по-лесно.Така че трябва да се залепи кожа за кожа(искуствена разбира се).

Коментар

Утре ще питам за този размер и ще видя какви цветове има и на каква цена и ще пиша аз като си вземах моя имаше 10 вида картинки, а тапицера ми искаше 20 - 25 лв да ми направи от кожа ама като намерих на тази цена изобщо не се занимавах с шев и кройка.

Коментар

Проблемче днеска ходих до магазина за аксесоари и като им казах 31 по 10,5 и изпаднаха в ШАХ, а продават и гуми представете си. Спарки да вземеш да одариш една рулетка на тая гума щото честно казано ина мен не са ми ясни тия размери. Диаметър и ширина моля.

Коментар

Горе-долу 790/265мм.

Коментар

Казвам като идея - вариант за кутия за резервна гума
                Оргиналните са скъпи и метални,факт.
                Може да се ползват кутии за съхранение и пренасяне на барабани (drum cases).

http://img3.musiciansfriend.com/dbas...0/5/532305.jpg

http://www.maxlinemusiccases.com/images/drumcases.jpg

В БГ,фирмата която внася подобни е Динакорд:

http://pro-technica.com/manufacturer.php?cCat=&manf=63

а ето и модели :
                http://www.hardcase.com/index.php?ma...85f5092d7d9c4a

Продават се не само в комплект естествено.Има огромен избор до 36" мисля,но са доста скъпи.За цени магазина на Ямаха,на Аспарух и Раковски.
                Пътят е целта.

Коментар

31x10.5x15 е горе-долу 265/75/15.

"10.5" е ширината: 10.5*25.4=266.7 - горе-долу 265.

После търсиш коя гума с ширина 265 за 15 цола джанта би била с диаметър 31 инча.

265/25.4=10.43 инча

сега остава да разберем 2-ия и 3-ия размер, поевропейскому.

за 15 инчова джанта, или 265/X/15:

31(инчовия диаметър)-15(диаметъра на джантата)
                  ---------------------------------------------------=X
                  2*10.5(инчовата ширина)

или (31-15)/(2*10.5)=0.762 - горе-долу 0.75

Демек търсената гума е горе-долу 265/75/15.

Лично на мен американския стандарт по ми харесва. По ми е ясен.

Или накратко:
                  диаметър = 31 инча или 788мм
                  ширина = 10.5 инча, или 267мм
                  Последно редактирано от sparkybg; 30-05-09, 04:28.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Има шит калъф диаметър 75 и широк 25, но май няма да стане може да се ушие всякакъв размер за около 20 лв. Има китайски по 15 лв. те са с диаметър към 78 но са около 17 - 20 см. широки и са с много грозни лепенки по тях.

Коментар

От какво ги шият? В смисъл, от какъв материал?
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Изкуствена кожа тъмно сива от вътре стои едно такова бяло текстилно, явно е основата на кожата. Хареса ми на визия и на пипане. Има шнур за стягане.

P.S. Няколко дена ме няма.

Коментар

С изкуствена кожа от мен и по образец от оригиналната ,ми го ушиха с шнур за 10лв. а като време по малко от 24ч. Не знам ако ида някъде за надпис да ми направят, колко ли ще ми вземат!?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X