Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Калъф за задна гума.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Калъф за задна гума.

Колеги ушиха ми калъф за задната резервна гума от изкуствена кожа.Аз обаче имам и един предпазен капак (от пластмаса),който си беше на оригиналния калъф ,и който много искам да прикрепя към новия.Моля споделете ако имате идея как най-добре да прикрепя този капак,мислех си с лепило ,но не знам с какво и дали ще държи въобще.Моя човек ми каза,че не може да го пришие както си беше оригиналния,защото нямал такава машина.По принцип да се зашие е най-добре ,но не знам при кой и къде да отида.Ще се радвам ,ако някой ми каже къде или как да си реша проблема.Благодаря и весело изкарване на празниците!

До: Калъф за задна гума.

Първоначално публикуван от zillius Преглед на мнение
    Колеги ушиха ми калъф за задната резервна гума от изкуствена кожа.Аз обаче имам и един предпазен капак (от пластмаса),който си беше на оригиналния калъф ,и който много искам да прикрепя към новия.Моля споделете ако имате идея как най-добре да прикрепя този капак,мислех си с лепило ,но не знам с какво и дали ще държи въобще.Моя човек ми каза,че не може да го пришие както си беше оригиналния,защото нямал такава машина.По принцип да се зашие е най-добре ,но не знам при кой и къде да отида.Ще се радвам ,ако някой ми каже къде или как да си реша проблема.Благодаря и весело изкарване на празниците!
    Не знам за какво са Ви тези калъфи, но щом си мераклия, хващаш губерката и канапа и шиеш. Ако трябва си помагаш с някое шило. Добре е и канапа да е импрегниран. Има едни оранжево-жълти, едно време ги слагаха в каркаса на гумите. А изкуствената кожа на слънце и дъжд - не знам колко ще изкара.
    Весело и на Вас.

Коментар

Би ли дал информация за човека, който ти го ши, че и аз търся някой да ми ушие за по-голямата резервна гума?И поне ориентировъчно, калко излиза това удоволствие? Има ли си материал, или ти трябва да носиш?Благодаря.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

100 евра от турция но метален и забравяш.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
          100 евра от турция но метален и забравяш.
          Ще ми дойде тежичък. И без това новата резервна е доста по-тежка от оригиналната, та се чудя как да укрепвам стойката.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Би ли дал информация за човека, който ти го ши, че и аз търся някой да ми ушие за по-голямата резервна гума?И поне ориентировъчно, калко излиза това удоволствие? Има ли си материал, или ти трябва да носиш?Благодаря.
            Да ти кажа честно ,не знам кой ми го е ушил,защото го бях дал на един приятел да го носи за мостра на шивача,а той се намира в провинцията и аз не го познавам.Иначе цената мисля беше към 70 лв. с негови материали.

Коментар

Във Варна, в магазин Гарван има калъфи по 15 лв с различни щампи.
              В другите градове потърсете по магазините за автоаксесоари.

Коментар

А знаете ли кой може да продава метален калъф за резервна гума с размери 255/70/15?

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                  Във Варна, в магазин Гарван има калъфи по 15 лв с различни щампи.
                  В другите градове потърсете по магазините за автоаксесоари.
                  И аз попитах преди време в един магазин за аксесоари (в Дупница). Казаха ми същата цена. Имало с пазлични надписи. Беше им останал само един с надпис Мицубиши и аз не го взех. Казаха също , че имало и без надписи , но в момента нямали.
                  Аз мисля , че за тия пари , колкото и ментета да са -бива.
                  Бих си закупил 2-3 като намеря.
                  Имах мерак и на метален , ама много кинти, а пък не ми пука толкова...
                  Поздрави!
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

тия от 15 кинта изглеждат леко парцаловидно...

на паджерото е пак от тоя вид, но тази част от калъфа, която е опъната като кожа на барабан, не се ветрее, защото отвътре е усилена - двупластова, и има нещо твърдо...

по-добре изглежда, но имам желание за твърда кутия за резервната гума, на приятелска цена...
                    265/75/15....
                    Последно редактирано от Veni1; 26-05-09, 11:00.

Коментар

И аз така. За 31х10.5, или иначе казано 265/75/15.

Мислех си да питам някъде, където правят брезенти и тенти. Поне материала ще е супер здрав. Само дето не знам дали ще им се занимава с такава дребна поръчка. Ама, сега е криза. Може и да ми се отвори парашута.

Коментар

За резервна гума калъфи прави сервиза на Стефан (прави покривала на ТИР). Калъф за резервната гума от същия сребрист материал струва 150 лв + 50 лв картинка по избор. Намира се на последната спирка на авт.65 в кв.Г.Делчев (южния парк)

Коментар

И аз щях да си шия ама по магазините за автоаксесоари има каквито искаш калъфи с ваякакви картинки за по 12 - 15 лева това 150 + 50 ми звучи малко множко.

Коментар

Тоя Стефан,дали може да ми пришие пластмасовия капак към иначе добре ушития ми калъф за гума?Колега Делчо, имаш ли някакви контакти на този сервиз или поне как се казва?

Коментар

Първоначално публикуван от yzynov Преглед на мнение
                              И аз щях да си шия ама по магазините за автоаксесоари има каквито искаш калъфи с ваякакви картинки за по 12 - 15 лева това 150 + 50 ми звучи малко множко.
                              Еми кажете тогава конкретен магазин в София, дето може да се купи калъф за 31х10.5 Аз подпитах тук-там, ама ме гледаха тъпо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X