Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ми.. почна се.. (Подготовка на Фероза за НЕ хард разходки)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ми.. почна се.. (Подготовка на Фероза за НЕ хард разходки)

Радвам се за което.

Можеш ли да премериш диаметъра на гумата, и ширината на протектора в сантиметри?

Щото ми малеят за 31-ци.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Радвам се за което.

Можеш ли да премериш диаметъра на гумата, и ширината на протектора в сантиметри?

Щото ми малеят за 31-ци.
      Диаметър - 73 см
      Ширина - 23 см
      На самата гума пише 31/10.5 R 15.

Не е супер точно, че ги мерих по тъмно.

Коментар

Ааа, нищо чудно че не опират. На мен 225-ците са ми по-големи. 31х10.5х15 са 265/75/15, или диаметър 79см, и ширина 26.5мм.За ширината не съм сигурен дали на протектора или най-широката част на гумата, но за диаметъра съм сигурен.225-ците ми са 74-75см в диаметър - те пък са по-големи от това, което пише на тях.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

ей много се радвам че ферозката ми е попаднала за пореден път в добри ръце ;-). най-добрата е във бг (без да се обиждат другите де.за мен си е най добрата). карай си я със здраве и безаварийно. само да ти кажа че тия гуми ги плеснах за пробата и не бех доволен на кал(просто такива имах из гаража 31 ци).... а тя си е със нови ресори и си е ''натопорчена'' за тва си ''гълта'' 31 ците без проблем. водната помпа е нова също да знаеш и лагерите там по ремъка.... успех
          висете отпуснато

Коментар

пу пу да не ти е уроки ! супер е !
            За колегата дето питаше за задната седалка - беше от самурай.
            Daihatsu Terios ,Hyundai SF Classic, Suzuki Vitara Classic , Honda MTX 80 , ATV 200 cc (китайче) ,LZ4GG , GPS
            [url=http://my.flightmemory.com/pepsii][img]http://my.flightmemory.com/banner/pepsii.gif[/img][/url]

Коментар

От мен имаш едно въже за теглене....дълго и разтегливо

Коментар

и кажи кога ще ги разтъпчем по гората!

Коментар

Да бре да се съберем и да се покаляме

Коментар

Здравейте, може ли да попитам за фланците - къде да си поръчам и на каква цена са, че не ми се ходи по разни стругари и т.н. Такъв крик също от къде да намеря и колко парички е - ориентировъчно, че тук на морето по пясъците ще ми трябва доста Благодаря
                    Идеята ражда мисъл, мисълта ражда мечта, а мечтата създава характер !

Коментар

Първоначално публикуван от Slavi 10 Преглед на мнение
                      Здравейте, може ли да попитам за фланците - къде да си поръчам и на каква цена са, че не ми се ходи по разни стругари и т.н. Такъв крик също от къде да намеря и колко парички е - ориентировъчно, че тук на морето по пясъците ще ми трябва доста Благодаря
                      www.vromos.com , Или Явор-Vromos.com

Също така огледай тази тема тук :
                      VROMOS.com Продуктов каталог 2007

Коментар

Благодаря много
                        Идеята ражда мисъл, мисълта ражда мечта, а мечтата създава характер !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X