Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ФЕРОЗА СТАНДАРТНИ БЛОКАЖИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ФЕРОЗА СТАНДАРТНИ БЛОКАЖИ

Аха... И аз не знам със сигурност , а ми беше интересно. Според мен - да откачи минусовата клема на акумулатора за 10-ина минути , за да изчисти грешките и пак да пробва , дали ще светне. Или пък да я вкара в сервизен режим и да види броя на миганията...
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Аха... И аз не знам със сигурност , а ми беше интересно. Според мен - да откачи минусовата клема на акумулатора за 10-ина минути , за да изчисти грешките и пак да пробва , дали ще светне. Или пък да я вкара в сервизен режим и да види броя на миганията...
      Да, тя не мига а си свети постоянно. Довечера като се прибера ще откачим минуса и ще видим какво ще се случи.Благодаря ви за напътствията и се извинявам ако досаждам, но Ферозата ми е ''терра инкогнита'' и тепърва ще я изучавам. А какво е сервизен режим и как да я вкарам в него?
      Тази земя, по която тъпча сега,
      тази земя, която пролетен вятър пробужда,
      тази земя – не е моя земя,
      тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
        Да, тя не мига а си свети постоянно. Довечера като се прибера ще откачим минуса и ще видим какво ще се случи.Благодаря ви за напътствията и се извинявам ако досаждам, но Ферозата ми е ''терра инкогнита'' и тепърва ще я изучавам. А какво е сервизен режим и как да я вкарам в него?
        Колегата Спарки правилно те е насочил към втората тема от Дайхацу , която е залепена. "Как да вкараме Ферозата в сервизен режим". Намираш сервизния терминал (букса) , правиш мост на изходите на които е показано , даваш на контакт и броиш броя на миганията на "чек енджин". Така ще разбереш от къде идва проблема.
        ПП: Буксата е отпред близо до акумулатора (трябва да има тапа отгоре). Ако откачиш клемата на акумулатора , ще се изтрият грешките от компа. Прецени кое първо да направиш , ама по-добре според мен първо виж какви грешки ти дава.
        После сподели.
        Успех!

Коментар

Благодаря ви за напътствията и се извинявам ако досаждам, но Ферозата ми е ''терра инкогнита'' и тепърва ще я изучавам. А какво е сервизен режим и как да я вкарам в него?
          Не досаждаш. Просто не четеш. Дори и 2 мнения нагоре не четеш, хем съм ти дал и линка.

Пак ти казвам - попрочети подфорума, или поне хвърли по едно око на заглавията на темите. Не са кой-знае колко.

Има неща, дето се обясняват по 5-6 пъти, и става малко досадно за тоя, дето ги обяснява. Просто прегледай форума, и толкоз. Няма смисъл, нито пък имам желание, да дъвчем едно и също по 10 пъти.

Отдели малко и от своето време, и положи малко усилия от твоя страна.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спазвайки указанията на Спарки и Ловеца на тигри направих всичко каквото трябваше. Лампата на ''чек енжин'' мигна точно 12 пъти, после пауза и пак 12 пъти. По безценната таблица се оказа някаква грешка в ЕГРто. След откачането на минуса на акумолатора индикацията изчезна. Засега няма да тормозим колицата на тия години ЕГРто е нормално според мен да досажда. Ако продължава да упорства ще му мислим Днеска Ферозата е на испитание около Паничище. Довечера ще разберем как се е държала.
            Тази земя, по която тъпча сега,
            тази земя, която пролетен вятър пробужда,
            тази земя – не е моя земя,
            тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Спазвайки указанията на Спарки и Ловеца на тигри направих всичко каквото трябваше. Лампата на ''чек енжин'' мигна точно 12 пъти, после пауза и пак 12 пъти. По безценната таблица се оказа някаква грешка в ЕГРто. След откачането на минуса на акумолатора индикацията изчезна. Засега няма да тормозим колицата на тия години ЕГРто е нормално според мен да досажда. Ако продължава да упорства ще му мислим Днеска Ферозата е на испитание около Паничище. Довечера ще разберем как се е държала.
              Градски , кажи на кума ти да направи и снимки , да видим как се е справило жипчето у снегО. Радвам се , че сте се справили с откриването на грешката.
              Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X