Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова фенка с DAIHATSU FEROZA!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нова фенка с DAIHATSU FEROZA!

Айде честито и от мене .С кеф да си я караш,а за питания питай нали сме БЪЛГАРИ-разбираме от всичко все ще се намери помощ

Коментар

Че джипката е добра си се уверила вече ,щом си я купила, а от тука нататък ще разбереш че е страшна
      Много кални и безаварийни километри ти пожелавам
      RAV 4
      F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
        А ти да не си шофьор-оператор на паяко-мобил, че вдигаш и коли
        Освен че съм завършил ВНВоенноВъздушноУчилище (когато го имаше) и "паяк" съм бил
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Е ай честито и от мен,и да се слушате двамата,а пък че била стара-абе ко ти пука,нали си я харесваш и ти си я избрала,хич да не ти е какво ти говорят.А иии да почерпиш-когото трябва
          (0+)
          Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Честито и от мене, с желание и мерак да си я караш,и безаварийни километри

Коментар

Честито колежке и добре дошла в отбора! Избрала си много здрав и сърцат джип - пожелавам ти да изживеете много километри и приятни мигове заедно!

Коментар

Честита Фероза!
                Отивайте при iiiopo да му помогнете, ще видите всичко на живо. Пък и да има повече снимки, че на него сигурно не му остава време да ни държи в течение на монтажа.

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
                  Честито и от мене, с желание и мерак да си я караш,и безаварийни километри
                  Тази фронтера на снимката ти не е ли Заралиика ?
                  На колежката Мариана,честито и поздрави за избора- корава машина си избрала! Безавариини километри и приятни изживявания .
                  :D Мога да помогна на всеки - стига да не ми иска пари !

Коментар

Честито и от мен колежке.Бъдете здрави и храбри не пропускайте снегът и калта.

Коментар

Здравейте колеги,
                      Хайде да се похваля и аз. От няколко дена съм горда собственичка на Дайхатсу Фероза 89г. 1,6 За момента нямам въпроси, тъй като тормозя предишния собственик, който също ни е съфорумец Tosev, благодаря за отговорите на милион и един въпроси, които задавам. Само да отбележа, че съм начинаещ шофьор, т.е. преди 3 месеца взех книжка и реших Фероза да е първото ми возило. Защо реших така, само аз си знам, но се бях качвала и преди да покарам чудото Фероза Наслушах се на коментари от сорта, "Това не е за теб, голяма кола е и т.н. а и много е стара ". Еми то и задни*а ми не е толкова млад, ама си го нося, к'во да правя

Та, преди да започна с въпроси кое, как, кога, от къде...мисля да изчета всички теми във Под-форум: DAIHATSU За момента съм на
                      етап - "да се похваля".
                      Определено ми е интересно и мисля да започна с "азбуката" за устройството и принципа на работа на автомобилите. Дет се вика както при самолета, да разбера отговора на въпроса "Кое вдига самолета?"

П.П. Мислех да си сменя потребителското име на Ferlqnda, вместо marlqnda

Поздрави,
                      Мариана
                      Здравей и от мен ,аз като теб съм от скоро с книжка и с джип,и съм от женски пол. Аз сега карам Терано той е още по голям от твойта фероза имам чувството че карам камион,но почнах да му свиквам,по въпроса за паркирването ,го паркирвам където лека кола трудно би паркирала.А който ти казва че не била за теб ,него слушай .Каквото искаме това ще караме.Пожелавам ти много безаварийни километри, със здраве да си я караш.
                      http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                        Здравей и от мен ,аз като теб съм от скоро с книжка и с джип,и съм от женски пол. Аз сега карам Терано той е още по голям от твойта фероза имам чувството че карам камион,но почнах да му свиквам,по въпроса за паркирването ,го паркирвам където лека кола трудно би паркирала.А който ти казва че не била за теб ,него слушай .Каквото искаме това ще караме.Пожелавам ти много безаварийни километри, със здраве да си я караш.
                        Хахаха, Благодаря Краси! Защо ли имам чувството, че догодина и аз ще съм в "Грация и мощ" Може да сформираме едно отборче за категория "Форум".

Коментар

Честито и от мен!Да си те слушка много през хил. километри пробег!
                          Последно редактирано от cveti; 03-03-09, 14:32.
                          Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                          LZ1NES

Коментар

Хахаха, Благодаря Краси! Защо ли имам чувството, че догодина и аз ще съм в "Грация и мощ" Може да сформираме едно отборче за категория "Форум".
                            Колко му е,и без това ми казват че в гората по лесно се оправям ,имаме една витара дето ходи по състезанията ,мога да участвам с нея само да се по науча и съм тамтогава ще видят новобранки в деиствие......
                            http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Ха честито и от мен, много да те слуша и много да те радва, а като свикнеш с Ферозката, ако се видим по сбирки ще ти дам едно кръгче и с десен волан , да видиш кво ми е
                              Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
                                Ха честито и от мен, много да те слуша и много да те радва, а като свикнеш с Ферозката, ако се видим по сбирки ще ти дам едно кръгче и с десен волан , да видиш кво ми е
                                хахахах, че после като седна да ме возят на предната седалка пак да натискам педалите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X