Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова фенка с DAIHATSU FEROZA!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нова фенка с DAIHATSU FEROZA!

Здравейте колеги,
    Хайде да се похваля и аз. От няколко дена съм горда собственичка на Дайхатсу Фероза 89г. 1,6 За момента нямам въпроси, тъй като тормозя предишния собственик, който също ни е съфорумец Tosev, благодаря за отговорите на милион и един въпроси, които задавам. Само да отбележа, че съм начинаещ шофьор, т.е. преди 3 месеца взех книжка и реших Фероза да е първото ми возило. Защо реших така, само аз си знам, но се бях качвала и преди да покарам чудото Фероза Наслушах се на коментари от сорта, "Това не е за теб, голяма кола е и т.н. а и много е стара ". Еми то и задни*а ми не е толкова млад, ама си го нося, к'во да правя

Та, преди да започна с въпроси кое, как, кога, от къде...мисля да изчета всички теми във Под-форум: DAIHATSU За момента съм на етап - "да се похваля".
    Определено ми е интересно и мисля да започна с "азбуката" за устройството и принципа на работа на автомобилите. Дет се вика както при самолета, да разбера отговора на въпроса "Кое вдига самолета?"

П.П. Мислех да си сменя потребителското име на Ferlqnda, вместо marlqnda

Поздрави,
    Мариана

До: Нова фенка с DAIHATSU FEROZA!

Да ти е честита и със здраве да си я караш.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

със здраве да си я караш , и много да те радва
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Честито и от мен ,гледам че познаваш iiiopo,а той е много наясно с "анатомията" на Ферозата, дано по-рядко опираш до неговите,а и до наще съвети .
        Поздрави!
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Дет се вика както при самолета, да разбера отговора на въпроса "Кое вдига самолета?"

Ако питаш лекарите , самолета го вдига( TRIBESTAN). Иначе честито, и днес е момента да разбереш какво е предимството на джипа.Безаварийно каране.

Коментар

Добре дошла!
            Георги Тонев

Коментар

Е Маряна, честито и от мен!
              Пожелавам ти да свикнете бързо една с друга, да си имате пълно доверие и да станете неразделни. Много безаварийни километри заедно.

Коментар

Честито, Мариана.
                Безаварийни километри ги желая.

Предишния собственик е запознат перфектно с материала, така че може да го питаш за всичко и със сигурност ще получиш достатъчно компететни отговори

Честито отново - добър джип е !

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                  Еми то и задни*а ми не е толкова млад, ама си го нося, к'во да правя
                  Това ме подсеща за един лаф на Дженифур Лопес, но като се видим ще ти кажа.

Със здраве да си караш джипката.

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                    за устройството и принципа на работа на автомобилите. Дет се вика както при самолета.....
                    Добре дошла и от мен и самолети съм вдигал и коли, така че ако имаш въпроси питай смело
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Честито и от мен !
                      Добре дошла в отбора на Ферозаджиите! Поздравления за избора!
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Честито, и много безаварийни километри.

Колкото до това, че била "голяма" и "стара", нито е голяма - като габарити е колкото голф, ако не и по-малка.

Колкото до "стара" - и мойта е стара. По-стара от на един куп колеги от форума. Но пък е в добро състояние, и никакви пробелми не ми е правила.

Джипката е може би най-доброто в класа си, като здравина и надеждност, и особено ако я гледаш добре и "обслужваш" навреме, не очаквай сериозни проблеми.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Честито още веднъж и тук.
                          Безаварийно каране и много приятни моменти да преживееш с нея.

ПС. А онова голямото нещо дето свири силно още ли и е в багажника?
                          О899 2б2 1З2

Коментар

Благодаря на всички за радушното посрещане и пожелания!

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Честито, и много безаварийни километри.

Колкото до това, че била "голяма" и "стара", нито е голяма - като габарити е колкото голф, ако не и по-малка.

Колкото до "стара" - и мойта е стара. По-стара от на един куп колеги от форума. Но пък е в добро състояние, и никакви пробелми не ми е правила.

Джипката е може би най-доброто в класа си, като здравина и надеждност, и особено ако я гледаш добре и "обслужваш" навреме, не очаквай сериозни проблеми.
                            Което си е истина – така си е. За начинаещ шофьор е доста добра за паркиране и не само. По-къса е от повечето леки автомобили, по-висока е и има по-добра видимост (което е в огромен плюс за джобни гаджета). Няма много електроника по таблото, което за мен лично си е плюс. Определено радиуса на завой е по-малък. Ама то са си казали хората, че 4х4 е повече от 2х4

И най-важното предимство: харесахме се от пръв поглед и първо каране! За „обслужването” мисля да се грижа за нея навреме, нали затова се образовам сега. Ама то око да види, ръка да пипне.

Поздрави на всички!

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                              ПС. А онова голямото нещо дето свири силно още ли и е в багажника?
                              Хахаххаа, не голямото свирещо нещо си остана в Пловдив
                              Но пък онова трицветното бяло, зелено и червено си се вее гордо над резервната гума

Първоначално публикуван от 6tur4e Преглед на мнение
                              Е Маряна, честито и от мен!
                              Пожелавам ти да свикнете бързо една с друга, да си имате пълно доверие и да станете неразделни. Много безаварийни километри заедно.
                              Благодаря специално за хубавото пожелание! Чак неразделни мисля поне да не спя във Ферозата И следващият път съм с нея на яз.Въча Живот и здраве де!

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                              Предишния собственик е запознат перфектно с материала, така че може да го питаш за всичко и със сигурност ще получиш достатъчно компететни отговори
                              Хахаха, знам знам Как не го заболява главата от толкова компетентност и акъл

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                              Това ме подсеща за един лаф на Дженифур Лопес, но като се видим ще ти кажа.
                              Ееее, чак като нейния не ми е

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                              Добре дошла и от мен и самолети съм вдигал и коли, така че ако имаш въпроси питай смело
                              А ти да не си шофьор-оператор на паяко-мобил, че вдигаш и коли

Първоначално публикуван от kelemetora Преглед на мнение
                              Ако питаш лекарите , самолета го вдига( TRIBESTAN). Иначе честито, и днес е момента да разбереш какво е предимството на джипа.Безаварийно каране.
                              Хахаха, в тази връзка, важно е да знаеш да попиташ правилните хора. Ако искаш съвет за джип - питай в тук, ако е за авиация - авиаторите, за анатомия - абе не знам дали и лекарите ще знаят ама айде

Поздрави,
                              Ферлянда

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X