Здравейте колеги,
Хайде да се похваля и аз. От няколко дена съм горда собственичка на Дайхатсу Фероза 89г. 1,6 За момента нямам въпроси, тъй като тормозя предишния собственик, който също ни е съфорумец
Tosev, благодаря за отговорите на милион и един въпроси, които задавам. Само да отбележа, че съм начинаещ шофьор, т.е. преди 3 месеца взех книжка и реших Фероза да е първото ми возило. Защо реших така, само аз си знам, но се бях качвала и преди да покарам чудото Фероза
Наслушах се на коментари от сорта, "Това не е за теб, голяма кола е и т.н. а и много е стара
". Еми то и задни*а ми не е толкова млад, ама си го нося, к'во да правя 
Та, преди да започна с въпроси кое, как, кога, от къде...мисля да изчета всички теми във Под-форум: DAIHATSU
За момента съм на етап - "да се похваля".
Определено ми е интересно и мисля да започна с "азбуката" за устройството и принципа на работа на автомобилите. Дет се вика както при самолета, да разбера отговора на въпроса "Кое вдига самолета?"
П.П. Мислех да си сменя потребителското име на Ferlqnda, вместо marlqnda
Поздрави,
Мариана
Хайде да се похваля и аз. От няколко дена съм горда собственичка на Дайхатсу Фероза 89г. 1,6 За момента нямам въпроси, тъй като тормозя предишния собственик, който също ни е съфорумец

Та, преди да започна с въпроси кое, как, кога, от къде...мисля да изчета всички теми във Под-форум: DAIHATSU

Определено ми е интересно и мисля да започна с "азбуката" за устройството и принципа на работа на автомобилите. Дет се вика както при самолета, да разбера отговора на въпроса "Кое вдига самолета?"
П.П. Мислех да си сменя потребителското име на Ferlqnda, вместо marlqnda

Поздрави,
Мариана
Коментар