Обява

Свий
Няма добавени обяви.

позагря

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• позагря

Вчера за първи стрелката на температурата отиде доста надясно от средата,та се наложи да спра!какъв може да е проблема в охладителната система,Антифриза в радиатора всяка сутрин го гледам и няма проблеми!Карам я все около 3000об и е доста чувствителна стрелката,мръдне милиметър,два от средата,връщам една предавка и застава в средата!Но вчера жтиди доста надясно!Нещо термостата ли е за смяна

До: позагря

Ще прозвучи много грубо, ама: ЧУКЧА НЕ ЧИТАТЕЛ, ЧУКЧА - ПИСАТЕЛ.

Пич, толкова писано по проблема, че става досадно вече.....Почети малко.....
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

колега поне аэ тека мисля,че термостата тие эа смяна.

Коментар

Колега ако си правил скоро някакви ремонти свързани с източване на системата за охлаждане е възможно да не си обезвъздушил и да има въздушна възглавница.Друга причина може да бъде и виско муфата на перката да не сработва.Това се разбира с повишаване на шума на мотора при форсиране-почва да фучи характерно и започва да духа от перката повече.При ферозките стрелката рядко минава средата и твоята определено грее.Вземи мерки щото ще окотиш гарнитурата.
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Колега, ако перката е зацепила и фучи, би следвало да не може да загрее. Според мен проблема ти е във въздух в системата, макар че ми е трудно да си представя къде и как се е озовал. Постоянно затворил термостат също е вариант. Но нека по-компетентните да изкажат мнение...
          2015 KTM EXC 450 six days Argentina
          Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

1. Смени термостата
            2. Промий системата, пълнейки и изпразвайки я няколко пъти с вода, а дори може и под налягане - директно от чешмата.
            3. Изчисти радиатора
            4. Напълни нов розов антифриз
            5. Ако пак има проблем, гледай виско. Като е загряла я изгаси, отвори капака, и виж дали е зацепило виското. Ако не е - честито. Сумата е трицифрена.
            6. Провери си центровката
            7. Ако след тия всичките неща, пак загрява, заповядай да ме треснеш с квото искаш по главата.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              1. Смени термостата
              2. Промий системата, пълнейки и изпразвайки я няколко пъти с вода, а дори може и под налягане - директно от чешмата.
              3. Изчисти радиатора
              4. Напълни нов розов антифриз
              5. Ако пак има проблем, гледай виско. Като е загряла я изгаси, отвори капака, и виж дали е зацепило виското. Ако не е - честито. Сумата е трицифрена.
              6. Провери си центровката
              7. Ако след тия всичките неща, пак загрява, заповядай да ме треснеш с квото искаш по главата.
              Това предлагам да отиде в залепена тема, че сигурно са те заболяли пръстите да го пишеш
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                Това предлагам да отиде в залепена тема, че сигурно са те заболяли пръстите да го пишеш

Не съм модераст тук.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Не съм модераст тук.
                  Готово
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    Готово
                    Мерси!

Коментар

И от мен.
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Мерси,колеги!
                        От точките,които написа Спарки,не съм правил първа и пета!Още утре се надявам да е проверено!
                        Та ако се наложи ново виско с трицифрена сума,поне ще има ли надежди за в бъдеще,ще си заслужава ли?!?щото прочетох,че доста от вас минават на ел,други пък са се опарили от ново виско,други пък отхвърлят ел-перка и залагат на ново виско...,и така настава у мен една обърквация

Коментар

Относно виското, мисля, че най-добрия вариант си е новото. За съжаление именно цената му кара доста хора да "побългаряват" Иначе някой има ли наблютения колко е живота на едно виско? Като ми докараха джипа, виското видимо беше сменяно скоро. Дано живота му не е година-две, че вече и аз се плаша
                          2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                          Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Много зависи как и къде и колко е карана колата. Живеят различно, дори еднаквите. Колкото изкара - толкова.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X