Колеги, по-трудно ли се намират части за Фероца Бертоне в сравнение с "нормалните" Фероци.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Разлика в частите за Фероза и Фероза Бертоне

Свий

X
- 

До: Разлика в частите за Фероца и Фероца Бертоне

А имаш ли идея дали скорости и раздатка са различни, или разликата е само в захващането към двигателя?Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнениеза двигателя части се намират лесно, останалото е фероза.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
 Коментар
- 

Мерси.Първоначално публикуван от sapporo Преглед на мнениеСкорости и раздатка са на фероза ,но фланеца на скоростната кутия е за бмв дв.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
 Коментар
- 

Ето една тема, на която и дойде времето за нов живот 

Днес се запознах лично с Бертонето на ipivo. Страхотна е! Идеално запазена и поддържана.

От дума на дума стигнахме до съвместимост на частите. На вид нещата изглеждат еднакви Но само на вид. Но само на вид.

1. Рама - Бертонето е по-широко. С около 5". Дължина не мерихме.
 2. Задно окачване - има разлика в пластините, които държат амортесьорите. Ресорите са широки 70мм. Задния диф е с 5" по-широк.
 3. Предна маска около фаровете - няма много общо поради това, че фаровете са 4 кръгли;
 4. Ляв вътрешен калник - има заводски отвор за въздуховод в предния край. Казанчето за чистачките, кутията за въздушния филтър, горвиния филтър са различни и захвата им е друг;

На първо време открихме това. Изследванията ще продължат.Аз не вярвам в чудеса!
 Разчитам на тях!
 Коментар
- 

До: Разлика в частите за Фероза и Фероза Бертоне

Ванка,въобще не го мисли ,ние мерихме,ама без едната конзола. Ще го напасвам,няма да го познаеш ,ние мерихме,ама без едната конзола. Ще го напасвам,няма да го познаеш Качил съм малко фото на темата за частите,ама това е само началото. Следва песъкоструй,прахово и киченки Качил съм малко фото на темата за частите,ама това е само началото. Следва песъкоструй,прахово и киченки  
 Коментар
- 

Не на всички са огледални. На моето Бертоне са като на ферозата - мигачите от вътрешната страна, габаритите от вън.Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеДа, видях снимките. Добре става.

Като гледах снимките се сетих за още една разлика - предните мигачи/габарити. Огледални са.Обичам я тази планета! Много съм щастлив откакто съм тук.
 Коментар
- 

По празниците се наложи да ремонтирам ауспуха и гърнетата на Бертонето, та по тоя повод излезе още една разлика с Ферозата. Всичките "тръби" са си на Беротоне. Гърнетата са направени от някаква гадна за заваряване ламарина, набедих я за неръждавейка, дали е такава не знам. 
 Установявам следното правило: "Отвиеш ли нещо с ключ 13, то със сигурност не е японско." Обичам я тази планета! Много съм щастлив откакто съм тук. Обичам я тази планета! Много съм щастлив откакто съм тук.
 Коментар
- 

От: Разлика в частите за Фероза и Фероза Бертоне

Тъй като болестта се развива нормално, реших да обърна внимание и на ресьорите на бертонето. Ама понеже вече си имам едно на ум, взех размерите на Делчо от залепената тема за ресьори и с бодра стъпка и шуплер в ръка ... изненадааа  ресьорите на бертонето са по-широки с един сантиметър. ресьорите на бертонето са по-широки с един сантиметър.

Ресьора на ферозата е широк 60мм, на бертонето е 70мм. Бертонето е freeclimber 2, т.е. купето на фероза.

Някой да е сменял ресьори на бертоне? С какви?
 Случайно Рокито да е с 70мм ресьори?Обичам я тази планета! Много съм щастлив откакто съм тук.
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

.
.

На мен ми изглеждаше, че идва точно на захватите.
 На мен ми изглеждаше, че идва точно на захватите.

Коментар