Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Провал в гората

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Провал в гората

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Смених всички предпазители и габаритите се появиха, но след това изчезнаха отново.....Дали може да ми губи маса някаде?!frown:
    Първо пиши от къде си За да се появи и изчезне може да има много причини.... ....КЪСО (виж пак бушона).....влага....скъсано...корозирало...разхлабена връзка (+ или маса)....ама всичкото става с тест върху колата, не от клавиатурата. Последователно с мултицет и пробна лампа ....по жицата, по жицата ....и до повредата
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      Първо пиши от къде си За да се появи и изчезне може да има много причини.... ....КЪСО (виж пак бушона).....влага....скъсано...корозирало...разхлабена връзка (+ или маса)....ама всичкото става с тест върху колата, не от клавиатурата. Последователно с мултицет и пробна лампа ....по жицата, по жицата ....и до повредата
      Не се сърдете! От Дупница съм. Благодаря ви за мнението.Това мисля дя направя, дори вчера купих мултицет и пробна лампа, крушки, бушони, кабели...Според мен губи маса , но в това време не мога и да работя много по нея...
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Тези дни се разходихме около Видин покрай Дунав. Изобилстваха ситуаций за тестване на гумите. Джиповете бяха 3:
        - Галопер 2.5 ТД с Ласса Компетус 4х4, LSD заден диф
        - Лада Нива с Кобри 195/R16
        - Фероза с Мишлен Алпин 4х4 205/70 R15
        Подредил съм джиповете по проходимост по трасето. Като цяло терена беше заледена трева, предимно утъпкан сняг, лед. Тук-там имаше кал. Лассата се представи префектно на всички терени. Най-сериозни проблеми имахме с Кобрите и Мишлена на заледената трева. Падна здраво буксуване. В крайна сметка Кобрите излязоха след 5 минути ровене. Мишлена трябваше да бъде побутван и подръпван

Впечатленията:
        Ласса - чудесно преставяне на всички терени.
        Кобра - отлично държание на по-меки настили (неутъпкан сняг, мека почва), на утъпкан сняг, лед, замръзнала трева и кал - неуправляеми по думите на собственика
        Мишлен - перфектно държание на сняг (2/3 от времето карах само на задно без никави грижи), задоволитено на лед, пълна скръб на трева и кал.

Снимки от разходките могат да се видят в Крайдунавска разходка и Крайдунавска разходка 2 в раздел Разходки.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Едно потвърждение на думите ми. LASSA Competus са доста оплювани гуми от доста хора тук, но не и от мен. Според мен са едни от приличните AT-та, а и при това са евтини. И според моя опит стават за всичко друго, освен за мазна и дълбока кал. Поне на мойта джипка и с мойто каране. Мисля си че в много отношения биха засрамили един куп други известни марки и модели. А са по-евтини просто защото се правят в Турция.

Между другото съм карал и чисто зимни LASSA на Самарата ми някога. Като ги сравнявам с още 3 марки, също бяха много добре. Лятото нищо не им ставаше, а зимата не съм брал никакви ядове. Единствения им недостатък е че бяха малко шумнички. С тях си я и продадох след 3 годишно каране.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X