До: Монтаж на Фероза върху лебедка и други аксесоари.

Ами... около 3 дни. Като по голямата част от времето ми беше да описвам къде какво разкачвам. При Ферозата инжекця паяжината от кабелчета и маркучета е голяма. При Самурая предполагам ще е по-лесно.

Първоначално публикуван от Suzuki_Sj410

Преглед на мнение

Ами... около 3 дни. Като по голямата част от времето ми беше да описвам къде какво разкачвам. При Ферозата инжекця паяжината от кабелчета и маркучета е голяма. При Самурая предполагам ще е по-лесно.

.
.
 Ако ти дойде музата звънни да си клюкаме какво точно е изгнила рама и как се възстановява (без пари)
 Ако ти дойде музата звънни да си клюкаме какво точно е изгнила рама и как се възстановява (без пари) както и нива на възстановяване, мога и да ти показвам ако се дотъркаляш, иначе от опит по Джипчо: стигнах до най-близката поща и си купих бели пликове за писма и половината джип го складирах в тях. отвън пишех какво и от къде е + малка схема при по-сложните.....
 както и нива на възстановяване, мога и да ти показвам ако се дотъркаляш, иначе от опит по Джипчо: стигнах до най-близката поща и си купих бели пликове за писма и половината джип го складирах в тях. отвън пишех какво и от къде е + малка схема при по-сложните..... имам по три щанги между задния край на предните калници и купето - просто и еднозначно сложени за това на тях не им правих схема....сега три години по-късно след изкърпването и боядисването имам шест щанги които незнам как и къде точно да сложа
 имам по три щанги между задния край на предните калници и купето - просто и еднозначно сложени за това на тях не им правих схема....сега три години по-късно след изкърпването и боядисването имам шест щанги които незнам как и къде точно да сложа  ....
.... 

Коментар