Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли смисъл от газово?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли смисъл от газово?

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
    Е добре де- при положение , че моята автоматично ВИНАГИ пали на бензин, пак ли могат да се прецакат тия дюзи ?
    ДА. Препоръчително минимум 10% от пробега да е с оригинално гориво.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Абе не знам..и моята пали на бензин, а като свърши газта си я карам на бензин пак - 30-40км. седмично примерно.

Коментар

Привет!
        Значи аз тази година ще навъртя около 30 000 км...
        Ако бях на бензин не ми се мисли...
        За газовия инжекцион мога да кажа, че ми качи един литър над бензина, но спад на мощност не съм усетил...
        Разбирасе, че съм доволен...
        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
        .................................................................................................
        Е. Абу

Коментар

желателно е да гасите на бензин, когато оставяте колата за по-дълго. За инжекционите
          Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
            Привет!
            За газовия инжекцион мога да кажа, че ми качи един литър над бензина, но спад на мощност не съм усетил...
            Колега, а защо си монтирал газов инжекцион ???
            2015 KTM EXC 450 six days Argentina
            Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
              Колега, а защо си монтирал газов инжекцион ???
              В смисъл?
              Нетрябва ли?

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                В смисъл?
                Нетрябва ли?
                Аааа, напротив- дори мисля, че е по-добрият вариант, но цените до колкото знам започват от 1500 лева.... пък обикновено газово върши същата работа за Фероза, а и вдига разхода с горе-долу толкова

Коментар

Хънтъра кара витара
                  Двулитрова, но не V6
                  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                    Привет!
                    какво всьшнос караш

Коментар

Привет!
                      За газовото на Витара С двулитровия мотор , но с 4 цил. или J20A, а и 2.0 V6 се препоръчва само газов инжекцион не, че не може да се излъже компа, но не си струва...губи мощност...
                      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                      .................................................................................................
                      Е. Абу

Коментар

Ясно, не разбрах, че има намесени и Витари... щото дискусията беше за Фероси, и съм се объркал

Коментар

Привет!
                          В Добрич има няколко много хубави Ферози...пичовете си ги подържат в страхотно състояние...кефя се на ентусиазма им...
                          Е. Абу

Коментар

Слагането или не, както и каква газова, зависи много от това, за какво ще се използва колата. На колата, която ползвам ежадневно имам газов инжекцион. Не бих си сложил обикновена, дори тя да го позволяваше. Ферозата обаче я ползвам само уикендите и то не всеки. Ако не я бях взел с вече монтирана нямаше да й слагам. Още по-малко пък инжекцион. Сега съм с обикновена със симулатор на нея. Бутилката хем ми заема половината багажник, хем не е достатъчно голяма, че да имам някаква автономност по по-тежък черен терен и така или иначе се стига до бензин. Е, икономия определено има, така че не я махам, въпреки че не е като да не се е случвало да се замисля.

Така че бих казал, ако е за ежадневна кола - газов инжекцион, ако е взета само за разходки, няма смисъл.
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

И аз имам Фероза 1,6 16V.
                              Не знам дали има смисъл от газово, но и аз имам такова.
                              Пали само на бензин, а след това прехвърля.
                              Още не знам колко реално ми гори, защото я юркам на най-различни терени - градско, горско, кално, морско ( по пясъка).
                              Още я тествам до къде ще ме трае.
                              В момента съм между 14 и 18 на газ. Всичко е сменено - свщеи, кабели и т.н.
                              Но е истина, че разлика в мощността няма. Откакто смених кабелите и свещите се оправи и на бензин. Наистина, като е по-студено пали от втория път, което малко ме дразни, но мисля че това не е толкова страшно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X