Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз си имам фероза, много съм щастлив

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз си имам фероза, много съм щастлив

Немам идея дали ще се счупи торсиона, но като гледам каква хубава работа си свършил съм готов ако го счупиш да ти подаря един комплект торсиони.
    Поздравления.

Коментар

мерси за хубавите думи а ето го и краиният продукт на моя труд а колко струва торсиона за церозата
      Прикачени файлове

Коментар

Екстара си я стегнал, колега, браво! Със здраве да си я караш из баирите!

Коментар

Много добре е станала,много се замислям да си купя една и направя за софт разходки.

Коментар

Браво!
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Много добре. Поздравления за мерака и майсторлъка.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от knaufd4 Преглед на мнение
                мерси за хубавите думи а ето го и краиният продукт на моя труд а колко струва торсиона за церозата
                Има доста разглобени вече по морги и не съм чувал някои да търси торсиони, общо взето цялото шаси с торсионите го носят за старо желязо. Аз така се сдобих с един комплект с закрепването им и квото има там. Ако ти дотребет твои са.

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
                  Много добре е станала,много се замислям да си купя една и направя за софт разходки.
                  Ферозата е като френския ключ - за всичко става
                  и за софт, и за хард..

честито, готино е спретната машината - много ми хареса!!!

Коментар

Хубавото на торсионите е, че дори да скъсаш някой от тях, носачът опира на тампоните и се прибираш безгрижно. По-вероятно е да скъсаш не самия торсионен вал а някоя от конзолите за закрепването му, особено ако е позагнила, което за жалост е чест проблем на старите японки.
                    Прегледай добре ограничителните тампони на носачите.
                    Иначе има и друг вариант за лифт, без да пренатяхаш торсионите. Не зная при ферозата как е точно но при трупърите става с преместване на шарнирите от долната страна на носачите и дистанционери.
                    С това, обаче не трябва да се прекалява за да не вкараш каретата в критичен ъгъл.
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

до всички колеги:::: Много ви благодаря за подкрепата и аз се радвам че си я постегнах вече и сега ште я покарам /надявам се безавариино/ ве4е имам и ванти и още я отварят а в неделя сам на офроуд сас момчетата от добрич така че ще я тествам засега това е надявам се да се срещнем из БАИРИТЕ някаде

Коментар

Снимки, дай снимки!
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                          Иначе има и друг вариант за лифт, без да пренатяхаш торсионите. Не зная при ферозата как е точно но при трупърите става с преместване на шарнирите от долната страна на носачите и дистанционери.
                          С това, обаче не трябва да се прекалява за да не вкараш каретата в критичен ъгъл.
                          Става. Даже е от добрите варианти, защото мести гумата надолу, а хода си остава същия, сиреч при сгънато положение гумата няма да опира.

А окачването на ферозата не е никаква философия. 2 А рамена, с горен и долен шарнир. Шарнирите са закачени към А рамената с болтове - там се бута и подложката.

Коментар

Колега би ли споделил на каква цена се продават тези гуми , то маи само руснаците произвеждат гуми с такъв размер.

Коментар

оки ще ви кажа за брой цената е 138лв но за това поведвние което показват за тая цена си заслужава а аз не сажелявам щото ги купих от една морга за 250лв и 4те но в калта са супер макар да вият по шосето /няма пално щастие-цена;да не вият и да варвят в калта /

Коментар

здрасти колега,супер е станал звяря,разбрах че си от добрич,ходил ли си в крушари да караш джиката? как е става ли?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X