Ходих днес на сервиз да сменям маслото на двигателя и понеже беше на колонен крик, се заиграх около дифовете. Като завъртях едната предна гума при положение на малкото лостче "фулл тайм" и изключен скоростен лост, другата въобще не се завъртя.Включих блокировката на междинния диф и пробвах пак - така другата гума се завъртя в обратна посока.Явно междинния прехвърля мощност(може би това не е правилната дума) към предния диф, само при необходимост от това, защото в една яка кал при положение "фулл тайм" си ровеха всички колела.
Въпроса ми се отнася по-скоро към поведението на задния диференциал - при всяко положение на малкото лостче, като завъртя едното колело в една посока, то другото се завърта в СЪЩАТА посока - е това не можах да си обясня, ако някой може да ми каже що за диференциал е това, бих бил благодарен!
Въпроса ми се отнася по-скоро към поведението на задния диференциал - при всяко положение на малкото лостче, като завъртя едното колело в една посока, то другото се завърта в СЪЩАТА посока - е това не можах да си обясня, ако някой може да ми каже що за диференциал е това, бих бил благодарен!
Коментар