Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лондонски тест на Фероза F300 и ужасно скърцане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лондонски тест на Фероза F300 и ужасно скърцане

Живо се интересувам от оригинална антена ( тя не е много обемиста ) ако изпадне и не е труден демонтажа, и въобще занимавката покрай нея, моля, не ме забравяйте
    Предварително благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      Живо се интересувам от оригинална антена ( тя не е много обемиста ) ако изпадне и не е труден демонтажа, и въобще занимавката покрай нея, моля, не ме забравяйте
      Предварително благодаря
      Ааааа, аз си я заплюх пръв! Пу за мене!
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Ааааа, аз си я заплюх пръв! Пу за мене!
        Абсолютно няма спор

Правото на първия е негово право!!!

ама аз за втората се интересувам ( ако има, де)

Коментар

хора здарвейте,днес ходих пак до там, антена има само една другата е изскубната а тази която я има е здрава в основата но и наяма последния връхния елемент, хъбове-ръчни за Владко има но им искат 60 паунда за двата, проблема е че немога да гарантирам че работят , габарити ще сваля- има казвайте други дребни неща щото колата днес беше вече само една , другата я бяха приготвили за мачкане, а тая съм я спрял до събота както казах днес вторник или утре ще дойде един бус от БГ който ще седи една седмица и ще гледам да натоваря нещата на него
          Ако не на пощата в пакетче при Владко33 я вие там ще се разберете!
          Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Броня, предна, ако е читава и можеш да я докараш. Ако за фар ти искат до към 40 лева, съм склонен да взема тоя от към шофьора (a ако е с обратен волан, какъвто май е случая, тоя от към пътника). Абе като седнеш вътре и гледаш напред, тоя от ляво.

За габаритите много мерси!

Колегата ако иска антената - негова е. Аз измислих едни други неща, пък и с мойте разходки май няма да оцелее дълго. Това с връхното звено мисля че може да се оправи. Ако пък не ще - взимам я.

Цената за хъбовете е добра. По мои сметки 150-160лв.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Броня, предна, ако е читава и можеш да я докараш. Ако за фар ти искат до към 40 лева, съм склонен да взема тоя от към шофьора (a ако е с обратен волан, какъвто май е случая, тоя от към пътника). Абе като седнеш вътре и гледаш напред, тоя от ляво.
              .
              Спарки, фаровете имат ли разлика ляв и десен?? Сигурно ми е тъп въпроса ама каква е? Става въпрос за четвъртитите, а не онези на по новите модели. Твойта май е с четвъртити.
              Последно редактирано от iiiopo; 29-01-08, 23:04.
              О899 2б2 1З2

Коментар

нека владко си каже дали му е добре без гаранция , но пък гледах километража на около 100000км (не мили) е! а за бронята не мога да ти кажа без да съм говорил с оня с буса

Коментар

можеш ли да провериш задния кардан каква му е е цената, по принцип ми трябва предната вилка със шлиците, които влизат в раздатката, но едва ли ще можеш да разглобиш карето. ако го дават до 50 паунда и нама луфт при шлиците, го вземи.
                  Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
                    нека владко си каже дали му е добре без гаранция , но пък гледах километража на около 100000км (не мили) е! а за бронята не мога да ти кажа без да съм говорил с оня с буса

Готово- писах ти в Скайп! С хъбовете мисля да рискувам, може да се организират чарколяците на една пратка, пък тук хиените ще си ги разпределим
                    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                    Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Малии кви сме лешояди. И аз да се включа ако може.
                      Трабва ми капачката за резервоара, (безоловен бензин).
                      И заден десен мигач (дето е на бронята) ако е до 6-7 паунда
                      Последно редактирано от iiiopo; 29-01-08, 23:32.
                      О899 2б2 1З2

Коментар

Офф чудя се дали и аз да рискувам с хъбовете (ръчни)?????
                        Абе ако има вземи и за мен. Провери дали се въртят перчатките и дали придвижват зацепващите зибци, абе огледай ги и ако прецениш пращай пък квото такова.
                        Благодара ти предварително.
                        О899 2б2 1З2

Коментар

да видим сега , правилно ли съм разбрал до тука
                          1.хъбове 2 чифта ако има (един със игурност - той е за владко33)
                          2 .заден десен мигач ако е на бронята обаче
                          3. заден кардан или само предна вилка до 50 паунда
                          4 .предни мигачи/габарити
                          5 .антената е само една и не цяла
                          6. фар ляв (отвътре погледнато)
                          7.капачка за резервоар ама е дизел има ли значение (алпин или био)
                          8.предна броня

п.с.за кардана (въпреки че ако ти тряябва само вилката може и да не е проблем ) забеляза ли че съм писал че е спортрак , дизел и по дълга база да не би после да си я правиш на прашка вилката?И ми кажи какви ключове трябват за свалянето му?
                          ако съм пропуснал някой , да ме извини - с очила съм- нека да допълни!
                          Последно редактирано от zmiata29; 30-01-08, 01:40.

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
                            да видим сега , правилно ли съм разбрал до тука
                            1.хъбове 2 чифта ако има (един със игурност - той е за владко33)
                            2 .заден десен мигач ако е на бронята обаче
                            3.преден кардан или само вилка до 50 паунда
                            4 .предни мигачи/габарити
                            5 .антената е само една и не цяла
                            6. фар ляв (отвътре погледнато)

п.с.за кардана (въпреки че ако ти тряябва само вилката може и да не е проблем ) забеляза ли че съм писал че е спортрак , дизел и по дълга база да не би после да си я правиш на прашка вилката?И ми кажи какви ключове трябват за свалянето му?
                            капачка за резервоара, (безоловен бензин).
                            "заден десен мигач ако е на бронята обаче" ако е до 6-7 паунда
                            ако искаш за него да ти потърся снимка да публикувам?

ПС По този транспорт по който ще ни пратиш стоката ако искаш (и ако има обратен курс) да ти изпратим нещо от БГ. Нещо от сорта ...."щпек леки фор ю mr. Zmiata29" (импровизация на една досадна реклама по наща ТВ). Нещо бутилка, цигари.....
                            Последно редактирано от iiiopo; 30-01-08, 01:37.
                            О899 2б2 1З2

Коментар

абе тука има всичко и е по евтино мерси,ама я ми кажи за тоя безоловен си се хванал , кажи има ли разлика щото тая тука е дизел

Коментар

тогава го заеби кардана, нямам предтава дали са същите. При Дайхатсу Роки кардана и от двете страни е на фланци, това знам дизелова фероза не съм виждал.
                                Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X