Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моторче за задната чистачка Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моторче за задната чистачка Фероза

абе явно не са големи майстори тия- по телефона така и не успяха да ми обяснят с ръчни или с автоматични хъбове е тази Фероза при тях.....пък да не говорим, че 3 минути обяснявах какво точно е хъб.....ако някой е виждал въпросния джип и са му направили впечатление хъбовете - нека сподели
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Да разбирам ли, че вашата фероза е била само с софттоп и на вратата не е имало монтирано моторче за чистачката? Спестили са си я а?

Vladko, не я знам таз фероза с какви хъбове е ама май на автоматични ми заприличаха /или на свалени вече/. Минавам бързо от там, тя е до пътя ама не мога да я фиксирам, а мястото е трудно за спиране. Но ако много те интересуват ще се отбия. Ако ще се отбивам кажи кво точно те интересува. Моя единия хъб се беше откачила пружината вътере и хъба е стъргал в шлиците клатеики се свободно вътре. Но не беше много изяден и мисля че бива още. С едно почистване се и закачане на пружината се пооправи май. Говоря за ръчен хъб.

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
        Да разбирам ли, че вашата фероза е била само с софттоп и на вратата не е имало монтирано моторче за чистачката? Спестили са си я а?

Vladko, не я знам таз фероза с какви хъбове е ама май на автоматични ми заприличаха /или на свалени вече/. Минавам бързо от там, тя е до пътя ама не мога да я фиксирам, а мястото е трудно за спиране. Но ако много те интересуват ще се отбия. Ако ще се отбивам кажи кво точно те интересува. Моя единия хъб се беше откачила пружината вътере и хъба е стъргал в шлиците клатеики се свободно вътре. Но не беше много изяден и мисля че бива още. С едно почистване се и закачане на пружината се пооправи май. Говоря за ръчен хъб.
        Колегата zmiata29 вече ми е взел ръчни хъбове от Англия, за което съм му благодарен! Тъй че хъбовете от тази Фероза отпадат като вариант. Благодаря ти все пак за отзивчивостта !
        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

за софт-топ-а - моторче си имаше и чистачка също, но нали се сещаш как може да се чисти найлон, който изобщо не е в една равнина. когато взех хард-а стъклото се монтира на вратата и тогава започна да си работи чистачката нормално. моторчето си е работило винаги, но явно е тръгнала остта да се оръждясва и аз докато се чудя защо не се движи чистачката без да се налага да го побутвам и съм го изгорила.
          така - днес взех моторчето, проверих го на едно място и се видя, че работи, да ми е честито. дори ми свалиха цената на 40лв. утре ще ми го сменят.

Владко - попитах за хъбовете, казаха ми че са автоматични, то и да ги гледам аз няма да разбера кое какво е, все пак по-добре че си намерил нови.

Коментар

Шанън здравей, трескаво следях твоята тема с огромното желание да ти помогна, но гледах моторчето на това дайхацу дето съм го намерил тука и щях да го сваля и да ти го пратя и не става (сравнявах по мойта), за радост ти вече си на коня, ЧЕСТИТО!
            Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Аиде с здраве да си чистиш задното стъкло

Коментар

изказвам голяма благодарност за помощта, която получих тук!
                чистачката вече работи, мирясах
                поздрави на всички и безаварийно движение!

Коментар

От: Моторче за задната чистачка Фероза

Защо не ми работи чистачката

Коментар

Провери ли предпазитела/бушона/

Коментар

Ако преди е работила, виж бушони и бутона.
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X