Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моторче за задната чистачка Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моторче за задната чистачка Фероза

Здравейте на всички!
    трябва ми такава част, мога ли намеря някъде из Варна? дали не знаете за някоя фероза оставена за части някъде?

До: Моторче за задната чистачка Фероза

Знам една морга, къдетп ми казаха, че в края на февруари ще имат цяла фероза за части. Ако не ти е спешно, като му дойде времето може да отидем заедно и всеки да скубне каквото му трябва
    Митко

Коментар

Има една фероза на пътя за виница. Отиваики към виница моргата е в ляво. Не знам в какво има по нея останало.

Коментар

Благодаря много!
        Деян - дали можеш да бъдеш по-точен, моргата има ли някакво име или нещо друго с табела там, зада се ориентирам по-лесно. минавам често, но морга май не съм забелязвала.

Ритащия - ако не намеря там, ще се уговорим какво да "гризнем" от февруарската.
        напр. ми трябва това нещо на което са светлините на задния номер, може вежди, запалка,...някое жИлязце за отпред.

Коментар

като качиш винишкия баир, се пада от лявата страна на 100-200м
          Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от Shanan Преглед на мнение
            Благодаря много!
            Деян - дали можеш да бъдеш по-точен, моргата има ли някакво име или нещо друго с табела там, зада се ориентирам по-лесно. минавам често, но морга май не съм забелязвала.
            Там е моргата, като се качваш по баира в ляво на самия път. Мисля, че е малко след първата спирка. Ферозата е в дъното на моргата по посока виница. Ако има пробелм ще видя точно, аз минавам всеки ден от там щото живея в виница.

Коментар

Deian_g, ако не те затруднява, ще е добре да знам дали е останало моторчето, да не се разкарвам до там, че през седмицата не ми е много лесно, а минаваме по-често през почивните дни, не знам дали тогава ще работят.
              ново струвало към 100лв, как не ги е срам!

Коментар

Deian_g, ако не те затруднява, ще е добре да знам дали е останало моторчето, да не се разкарвам до там, че през седмицата не ми е много лесно, а минаваме по-често през почивните дни, не знам дали тогава ще работят.
                ново струвало към 100лв, как не ги е срам!
                Аиде бе 100 лева, кво толкова. Като ми искаха 553.50 за една задна вежда еи това е срам.
                Аз там минавам редовно но малко трудно се спира, а телефон не забелязвам на рекламите но ако имам възможност ще проверя.
                Що не звъннеш на Здравко от Петрич за всеки случай да видиш цена. Аз се разбрах с брат му да ми праща каквото ми трябва с куриер с наложен платеж. За куриера сложи едни 7-8. Е проблема е, че няма да си го видял и да си сигурен че работи.

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
                  Аиде бе 100 лева, кво толкова. Като ми искаха 553.50 за една задна вежда еи това е срам.
                  Аз там минавам редовно но малко трудно се спира, а телефон не забелязвам на рекламите но ако имам възможност ще проверя.
                  Що не звъннеш на Здравко от Петрич за всеки случай да видиш цена. Аз се разбрах с брат му да ми праща каквото ми трябва с куриер с наложен платеж. За куриера сложи едни 7-8. Е проблема е, че няма да си го видял и да си сигурен че работи.
                  ще мина да видя тези дни. за Здравко - още не съм се ориентирала кой е, но ако не се намери тук, ще го намеря. когато търсехме хард-топ-а в какво чудо се бях видяла!?! и двете ни коли са японски и проблема с частите е пълна отврат!

Коментар

Докъто минавах покраи тази морга по винишкия път записах този телефон 0898562925. Може и да съм сгрешил някоя цифра. Ако стигнеш до тези от петрич ще ти дам телефони. Не ми се виждат чак толкова черни дяволи и може да се попазарите с тях /тои си каза "цената според клиента"/. Там има много ферози разглобени и в процес на разглобяване.
                    Последно редактирано от Deian_g; 30-01-08, 08:46.

Коментар

Я и това проверете.

Данни:
                      Дата на производство - декември 1991 г.
                      Тип двигател - Бензинов
                      Мощност (к.с.) - 150 к.с.
                      Скоростна кутия - Ръчна
                      Категория - Къса база
                      Пробег - 160000 км
                      Цвят - Зелен

Особености:
                      4x4
                      Газова уредба
                      Шибедах

Допълнителна информация:
                      продавам ферозата на части; мек таван; всичко изгодно!

Продавач:
                      Регион: Варна
                      тел.: 0896748188

Коментар

Deian_g - много благодаря, утре ще се обадя и на двата телефона.
                        ще ви разкажа утре вечер

Коментар

Да, на винишката морга се намери моторче, обаче не можаха да ми го свалят...големи майстори, като гледах как го мъчат - не съм сигурна изобщо, че ще работи после. но се разбрахме утре пак да мина, ще го свалят "на спокойствие", ако работи все пак, ще го взема . цена 50лв.
                          взех поставката за номера и една запалка, която не стана.
                          по обявата - продадено било.
                          поздрави!

Коментар

Да, на винишката морга се намери моторче, обаче не можаха да ми го свалят...големи майстори, като гледах как го мъчат - не съм сигурна изобщо, че ще работи после.
                            Еми те ако са майстори няма да седят в моргата и да лапат мухите. Моята фероза е разглобена на части /ама не ги продавам за сега/, задната врата е оголена ама не си спомням как точно изглеждаше това моторче и как се сваля и слага. Ако ви трябва нешо може да се погледне.

Мен ме интересува сценката с Soft Top-a моята има Hard ама искам да я карам открита и се замислих, че мога да и купя softtop. Чудех се какво трябва да има за да се слага. В раководствата на колата гледам някакви допълнителни тръби които се слагат.
                            Ама това за сега е малко далеч, първо трябва да я зглобя.

Коментар

Deian_g-нас също ни разколебаваха като взехме колата да не търсим хард-топ, можело да махаме "мушамичката" и да се ветреем през лятото. обаче ние сме с малко дете и хич не ми отърва да я возя и да и вее вятъра в главата.
                              нито пък искам да ми стане вътре цялата в прахоляк като сме из горите.
                              когато купих хард-топа оставих на продавача мекия, такава ни беше уговорката. май имаше една п-образна тръба, която свалиха, времето за монтаж беше около 1 час на двама човека. повече играчка имаше в поставянето на стъклото на задната врата. ама всеки сезон тази процедура
                              а моторчето не съм го взела още, свалили са го, но аз не сварих да отида до там, сега в почивните ще го взема, ще го пробвам първо и после ще им го платя, те не можели да разберат дали работи, хм!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X