От: Проблем при Фероза
Ами въпреки, че не съм душманин никому, ама тези две строфи ми затвърдиха мнението за техническите познания на колегата. Та и затова го съветвам да иде някъде където знаят какво правят. Щото после може и да даде пари за нова помпа. Пардон, моторче
.
Аз като не вдявам почти нищо от строителство, вече не се и надявам да си го направя сам, а викам някой който може да свърши работата както трябва.
Сашо да ви каже, как съм го притеснявал с въпроси по телефона, като правих ремонт на апартамента преди няколко години. Звънях му на ден по 2-3 пъти в най-натоварения период.
И въпреки супер компетентните съвети-плочките пак са неравни, и има места дето водата се задържа...
Та случая с колегата и хидравличното моторче е аналогичен.
А и все още не ми е ясно какво означава джипа "да се изключи"?
Първоначално публикуван от offroad-daihatsu
Преглед на мнение
Аз като не вдявам почти нищо от строителство, вече не се и надявам да си го направя сам, а викам някой който може да свърши работата както трябва.
Сашо да ви каже, как съм го притеснявал с въпроси по телефона, като правих ремонт на апартамента преди няколко години. Звънях му на ден по 2-3 пъти в най-натоварения период.
И въпреки супер компетентните съвети-плочките пак са неравни, и има места дето водата се задържа...
Та случая с колегата и хидравличното моторче е аналогичен.
А и все още не ми е ясно какво означава джипа "да се изключи"?
След малко ще пробвам дали ще стане.
Коментар