Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чисто нова гарнитура!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чисто нова гарнитура!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:0101.jpg
Прегледи:1
Размер:280.8 КБ
ID:6106859чисто нова гарнитураНатиснете снимката за да я уголемите

Име:0102.jpg
Прегледи:1
Размер:160.5 КБ
ID:6106860 Преди няколко дни започна да надува маркучите и се усети лека загуба на антифриз.До прегряване не се стигна само два пъти изпуши страшни облаци дим. Вчера я отворих и не останах изненадан!

От: Чисто нова гарнитура!

Ще следя тематас интерес, защото и на мен ми предстои смяна на гарнитура и не искам да се забъркам в нещо подобно. Гарнитурата на китайски 3D принтер ли е правена? Питам тъй като си взех капачка за радиатора направена с тази технология от ,,братският'' китайски народ и сега имам проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от Tengu Преглед на мнение
      Ще следя тематас интерес, защото и на мен ми предстои смяна на гарнитура и не искам да се забъркам в нещо подобно. Гарнитурата на китайски 3D принтер ли е правена? Питам тъй като си взех капачка за радиатора направена с тази технология от ,,братският'' китайски народ и сега имам проблеми.
      Я! Какво те кара да мислиш, че си за гарнитура?
      Георги Танев (0+)
      Land Rover Discovery 1 300 TDi
      Land Rover Club Bulgaria
      0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Гарнитурата от първата снимка ли е нова? Не ми изглежда да е нова, май си е оригиналната от как се е родила колата.

Коментар

На коя фирма е била гарнитурата?Питам те защото аз сменявах глава преди 2 год. и тогава не знам каква гарнитура ми даде един приятел от който си пазарувам авто частите,но до сега държи без проблем!Та ако искаш мога да го питам каква ми е дал,ако си спомня въобще де!

Коментар

В тема за друга марка тези дни писах "звънни дълго е за писане" и чевръст модератор ме изтри, по правилата на форума не се обжалва - приех го. Пак бих го написал, ама..... за това две идеи по-подробно:
            1. прегледа на главата - кой, кога, къде, как
            2. преглед на блока - като по-горе
            3. монтажа - също
            4. ....и възможен фабричен дефект ( къса лкечка ъъъъъ гадно случва се )
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Гарнитурата е на Ел ринг, главата е шлайфана на Хладилника и всеки път изгаря гарнитурата от към главата .Мерих с прав мастар блока - не се виждат кривини, по скоро на главата имаше но не мога да кача снимки.

Коментар

Имал съм спукан блок, който докато го хвана 3 пъти шлайфах глава, най-накрая пръснах мотора "на кванти" из гаража, и тогава видях пукнатината.
                Ако всеки път криви глава да няма вътре в нея проблем (пукнатина или запушено)? Снимана ли е? Болтовете на главата сигурно ли е че държат и няма омазана резба?......

Коментар

Главата е тествана за пукнатини,за блока не съм сигурен а болтовете държат според мен. Имам чувството че не са я изправили достатъчно главата.

Коментар

Първоначално публикуван от wukova Преглед на мнение
                    .... Имам чувството че не са я изправили достатъчно главата.
                    Абсурд!
                    Ако всичко друго е ОК, слагай гарнитура Payen!

Коментар

.... че не са я изправили достатъчно .....
                      Тогава "Норена" до "Нестле".......за мастар за ползвам парче гробищен мрамор

Коментар

...и всеки път изгаря гарнитурата от към главата ...
                        На едно и също място ли? А главите там ги правят.
                        А тези простотии се правят от името на всички ни.
                        Даника
                        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Явно е на едно и също място. Сега мисля да поръчам от Г.Оряховица двустранно облицована с цинкова ламарина.Следващия път с ЛАТУНГ

Коментар

Без майтап , но и металексова ще издуха при някой от гореизброените проблеми.
                            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Разбира се че ще има шлайф на главата.Някой знае ли от къде може да се купят нови болтове??? В нета няма никъде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X