Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Чисто нова гарнитура!
Свий
X
-
От: Чисто нова гарнитура!
Ще следя тематас интерес, защото и на мен ми предстои смяна на гарнитура и не искам да се забъркам в нещо подобно. Гарнитурата на китайски 3D принтер ли е правена? Питам тъй като си взех капачка за радиатора направена с тази технология от ,,братският'' китайски народ и сега имам проблеми.
-
Първоначално публикуван от Tengu Преглед на мнениеЩе следя тематас интерес, защото и на мен ми предстои смяна на гарнитура и не искам да се забъркам в нещо подобно. Гарнитурата на китайски 3D принтер ли е правена? Питам тъй като си взех капачка за радиатора направена с тази технология от ,,братският'' китайски народ и сега имам проблеми.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
На коя фирма е била гарнитурата?Питам те защото аз сменявах глава преди 2 год. и тогава не знам каква гарнитура ми даде един приятел от който си пазарувам авто частите,но до сега държи без проблем!Та ако искаш мога да го питам каква ми е дал,ако си спомня въобще де!
Коментар
-
В тема за друга марка тези дни писах "звънни дълго е за писане" и чевръст модератор ме изтри, по правилата на форума не се обжалва - приех го. Пак бих го написал, ама..... за това две идеи по-подробно:
1. прегледа на главата - кой, кога, къде, как
2. преглед на блока - като по-горе
3. монтажа - също
4. ....и възможен фабричен дефект ( къса лкечка ъъъъъ гадно случва се )0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Имал съм спукан блок, който докато го хвана 3 пъти шлайфах глава, най-накрая пръснах мотора "на кванти" из гаража, и тогава видях пукнатината.
Ако всеки път криви глава да няма вътре в нея проблем (пукнатина или запушено)? Снимана ли е? Болтовете на главата сигурно ли е че държат и няма омазана резба?......0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от wukova Преглед на мнение.... Имам чувството че не са я изправили достатъчно главата.
Ако всичко друго е ОК, слагай гарнитура Payen!
Коментар
-
Първоначално публикуван от wukova Преглед на мнение.... че не са я изправили достатъчно .....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от wukova Преглед на мнение...и всеки път изгаря гарнитурата от към главата ...А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар