Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт на фероза.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лифт на фероза.

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
    Здравейте,
    За торсионите, само да те предупредя, почисти ги яко с четка телена, после ги пръскай поне 2-3 дни подред с ВД-40 или подобни инак отиваш на да ти продавам моите резервни торсионни болтове!!! Просто не се развиват, почти монолитни стават/са станали с гайката...

И съвет, преди да пипаш каквото и да е по торсионите, вземи с център+чук бележи точното им оригинално положение, инак после ще имаш крен
    Твоите клаясали ли бяха? Щото мойте дори не са ръждясали. Седят си бели, до колкото си спомням. Не че и така не могат да спекат, питам за информация, да знам какво правя.

А аз винаги като пипам нещо си бележа да не осера положението и някой да ми се смее после .

Мерси за ценните съвети.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
      Спарки, ела утре ще ти дам моите ще ги премерим и ще видиш как се държи и изглежда колата ти с големи гуми, ако си навит кажи ?

Тъкмо ще си вземеш ключове...

Поздрави,
      Бих могъл чак след 19:00 някъде. Джипката ми е на село (Драгичево), и пътя до там и обратно ми е поне 40 минути, пък то се и стъмва рано.

Ще се възползвам от предложението със сигурност, но или ще е на някоя среща, или ще се организираме някак. За ключовете ще се разберем аз съм с кола и мога да мина. Утре ще ти дрънна на ICQто по някое време.

Работата не е спешна все пак. Още събирам мнения от препатили хора. А те са най-ценни.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Нещо, на което попаднах туко що. Не знам доколко е вярно, но все пак...

According to the F300/F310 Owners manual the recommended tire sizes are 195R15, 225/70R15, 195/80R15 (for GCC). However...

The largest tire size you can fit on a US Daihatsu Feroza / Daihatsu Rocky / Daihatsu Sportrak without modification should be 30" or 29.5", any bigger and they will rub on the fenders or the wheel housing. This means the tire you want is 30"x9.50" R15 (Close to Metric 245/75R15). If you cannot fit these on the truck without them rubbing, make sure your suspension is not worn out and that nothing is sagging.

Твърдят, че на Ферозата без лиф влизат 30"x9.50" R15 или 245/75R1(29.5"), ако всичко по окачването е наред.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Мда... И аз клоня към 235/75/15. По-голямо вече ще е изродщина на тая кола, или поне без сериозни промени по окачването/калниците. А чак до там не искам да стигам.

Новите джанти са с оффсет 25, демек директно отиват за M+S-а.
          Надявам се стоманените да са с офсет 10, както се спомена по-горе. Ако не, ще го мисля, ама мисля че нама да има проблем.

Благодаря отново.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X