Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Feroza - VIN?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: До: Feroza - VIN?

По-добре късно отколкото още по-късно. Ето за JDA00F30000034585
    Прикачени файлове

Коментар

• От: Feroza - VIN?

Здравейте колеги и аз съм със същата молба. VIN по талон е F300S010560.
      Благодаря предварително.
      Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Първоначално публикуван от pepino2829 Преглед на мнение
        Здравейте колеги и аз съм със същата молба. VIN по талон е F300S010560.
        Благодаря предварително.
        Пробвах разни варианти но този номер Microcat-a отказва да разпознае

Коментар

Първоначално публикуван от bobyper Преглед на мнение
          Пробвах разни варианти но този номер Microcat-a отказва да разпознае
          Благодаря ти. А, с JDA00 пред номера пробва ли?
          Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Първоначално публикуван от pepino2829 Преглед на мнение
            Благодаря ти. А, с JDA00 пред номера пробва ли?
            Да. И вместо S пробвах 5 и 0. Затова казвам че съм пробвал "разни варианти" ама неще и неще

Коментар

Здравейте!Ако може да погледнете и този JDA00F30000001662 но ме съмнява да разпознае с тези шест нули.

Коментар

Колеги може ли да погледнете и този : JDA00F30000073267 - Благодаря предварително !
                Децата се възпитават 20 години преди да се родят.

Коментар

Здравейте,
                  След няколко дни ще стана горд собственик на Роки 2.8д, но нещо ме съмнява годината на производство - според собственика е 93г., според стъклата - 91г. ... а на мен ми се струва, че е преди 90
                  Не, че това ще ме откаже, ама все пак...
                  Та моля, ако все още им се занимава на хората, да разчетем и този код: JDA000F7000603029
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:24042012563.jpg
Прегледи:1
Размер:171.0 КБ
ID:5368349

Коментар

Привет на всички! Днес ще ставам собственик на Фероза 1994г. Молбата ми е за парола на архива за микрокат на имейл: Penchopp@mail.bg. Предварително благодаря! Поздрави!!!

Коментар

Здравейте.В момента си търся Фероза.Ако някой може да ми изпрти парола за микрокат ще му бъда много благодарен.Имейла ми е dylgerow@abv.bg

Коментар

Първоначално публикуван от duilgerovn Преглед на мнение
                        Здравейте.В момента си търся Фероза.Ако някой може да ми изпрти парола за микрокат ще му бъда много благодарен.Имейла ми е dylgerow@abv.bg
                        И аз не спирам да се надявам но... Тук в града не се намират кой знае какви магазини за японки и срещам трудности при откриването на оригинални авточасти, микроката ще ми е полезен. Дано се смили някой над нас...

Коментар

Първоначално публикуван от penchopp Преглед на мнение
                          И аз не спирам да се надявам но... Тук в града не се намират кой знае какви магазини за японки и срещам трудности при откриването на оригинални авточасти, микроката ще ми е полезен. Дано се смили някой над нас...
                          Дано дано ама надали.
                          Щом в Русе срещаш трудности какво ли ще правя аз в Разград.
                          В една друга тема видях снимки на машинката ти. СТРАХОТНА Е.

Коментар

Първоначално публикуван от duilgerovn Преглед на мнение
                            Дано дано ама надали.
                            Щом в Русе срещаш трудности какво ли ще правя аз в Разград.
                            В една друга тема видях снимки на машинката ти. СТРАХОТНА Е.
                            Благодаря! Абе намира се по нещичко но общо взето е трудно. Ако си на зор за нещо се обади може и да помогна... Поздрави!!!
                            П.П. тел.0889402940-Мтел

Коментар

sparkybg можели макар и късно да ми изпратиш паролата и на този e-mail: sertan_gl@abv.bg
                              Може и направо да пробваш да разчетеш този VIN: JDA00F30000051117

Коментар

Поизмъчих се малко докато подкарам програмата, па и да изкарам справката. Ама барем труда не беше на празно

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:feroza-51117.jpg
Прегледи:1
Размер:113.5 КБ
ID:5738152

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X