здравейте нов собственик на фероза съм хвърлих пари да го постегна стана добре всичко имам едно тропане на задният капак в дупки
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
daihatsu feroza тропане на заден капак
Свий
X
-
От: daihatsu feroza тропане на заден капак
Здравей, да ти е честита и със здраве да си я ползваш.
По проблема- три неща са заподозрени- панти, ключалка или резервна гума/стойката.
Пантите ако са се поразбили може да ги усетиш лесно при отваряне/затваряне- врата опира в бронята.Моята закача леко, но не тропа.
Резервната гума можеш да я изключиш като проблем като я свалиш и покараш без нея. Трябва да имаш предвид, че може тропането да намалее при свалянето на резервната гума дори и без тя да е основният виноник(заради намаленото тегло).
За ключалката го имаше дискутирано, пробвай с търсачката.Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
Daihatsu Feroza F300 1.6 16V
-
С две ръце за колегата дал ти е отговораПървоначално публикуван от Vani4a Преглед на мнениеЗдравей, да ти е честита и със здраве да си я ползваш.
По проблема- три неща са заподозрени- панти, ключалка или резервна гума/стойката.
Пантите ако са се поразбили може да ги усетиш лесно при отваряне/затваряне- врата опира в бронята.Моята закача леко, но не тропа.
Резервната гума можеш да я изключиш като проблем като я свалиш и покараш без нея. Трябва да имаш предвид, че може тропането да намалее при свалянето на резервната гума дори и без тя да е основният виноник(заради намаленото тегло).
За ключалката го имаше дискутирано, пробвай с търсачката.Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!
Коментар
-
здравей колега щом ти тропа задния капак значи всичко друго е наред така че свиркай си , между другото самозалепващите ленти за врати вършат работа или поне ще разбереш от къде точно е проблемаПървоначално публикуван от джедамастър Преглед на мнениездравейте нов собственик на фероза съм хвърлих пари да го постегна стана добре всичко имам едно тропане на задният капак в дупки
Audi a4 2,5 tdi
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.Руски форум: питаш нещо и теб те питат.Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп
Не всичко, което има две бузи е лице!
Коментар
-
Аз пък не разбрах какво е заден капак!Ако се има предвид задната врата,която има капак отвътре и е пълна с разни карантии като чистачка и др.нещата са различни.
Общо взето гадаенето даже без снимки от растояние си е чиста езотерика,нумерология и биоенерготерапия от най-висока класа.
Иначе може да хлопа и някой от горните капаци/така наречения твърд покрив или люк/!МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар