Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за среща на Ферозаджии от София.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Предложение за среща на Ферозаджии от София.

Първоначално публикуван от Suzuki_Sj410 Преглед на мнение
    А, дали приемате и от другата "порода"?
    Никога не сме връщали никого добре дошъл си!
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Discovery 1 300 TDi
    Land Rover Club Bulgaria
    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Какво става , колеги!? Мен ме нахокахте , че съм бил зиморничав , а никой не проявява интерес.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
        ....никой не проявява интерес.
        Пост № 325
        Последно редактирано от sparkybg; 08-10-10, 13:04.
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Аз си мислех нещо за другата седмица - 14-ти или 15-ти.
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
            Аз си мислех нещо за другата седмица - 14-ти или 15-ти.
            Аде-де!

Коментар

Е да, ама пак е ловен ден. Ма то за нас си е и задължителен офроуд де.

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнение
                Е да, ама пак е ловен ден. Ма то за нас си е и задължителен офроуд де.
                Абе Любо до кога ви е ловения сезон?

ПП Хвърляй по едно око за тоз патрул като щъкате насам натам да пуцате

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=72253
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Абе Любо до кога ви е ловения сезон?

ПП Хвърляй по едно око за тоз патрул като щъкате насам натам да пуцате

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=72253
                  Аз ловувам не сам тук и хвълям доста очи по списъка, но засега безуспешно.......ама сезона е до края на годината все пак.

Коментар

Аз ловувам не сам тук и хвълям доста очи по списъка, но засега безуспешно.......ама сезона е до края на годината все пак.
                    Мамка им крадлива ...
                    А на теб наслука
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

еми май е време и аз да изляза на светло ... колеги, само трябва да сменя плажните валяци с добрата стара малатеста и сме готови да се поразходиме със себеподобни - надявам се да е до 10-15 дни, че планирам и едно козметично поизкърпване за към края на месеца

Коментар

Желаещи?
                        Нещо не виждам тълпа ентусиасти
                        Аз не вярвам в чудеса!
                        Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                          Желаещи?
                          Нещо не виждам тълпа ентусиасти
                          Еми то сезона е такъв.....за някои. Вчера ловния излет се превърна в хард разходка - мръсна, лигава, сива, противна кал до главините, съчетана с наклони и коловози.Това точно над Луково - пътя за "Турската могила". Направили там сечище и Виетнамките.....абе сещаш се.Реализирах разход 18/100 за сефте.

Коментар

.Реализирах разход 18/100 за сефте.
                            18/100 газ или бензин?
                            На газ съм я докарвал до 30/100 каране само на първа бавна.
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Еми то сезона е такъв.....за някои. Вчера ловния излет се превърна в хард разходка - мръсна, лигава, сива, противна кал до главините, съчетана с наклони и коловози.Това точно над Луково - пътя за "Турската могила". Направили там сечище и Виетнамките.....абе сещаш се.Реализирах разход 18/100 за сефте.
                              Къде къде?
                              да ида да го пробвам - че то това е и моят район

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Къде къде?
                                да ида да го пробвам - че то това е и моят район
                                Като свърши асфалта, хващаш десния път и караш все по него.Той се разклонява на едно място - ако хванеш долния(десния) път след около километър ще се налови да объщаш - дърварите са го затрупали с дърва и са оставили само около 1,5м. - колкото да минават коньете. Затова хващаш левия - води до местността "Кръста" - там правят курбаните.
                                Ако си с кални гуми, приключението няма да е толкова вълнуващо, ама аз съм с АТ-та и докато се кача догоре навъртях 18км. по километраж на 1-ва и 2-ра бавни, а реално са 4-5км.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X