Колеги търся стар притискателен диск за фероза със здрав демпфер. Трябва ми защото мисля да сложа на един притискател два демпфера като целта е да стане по голяма силата на притискане. Проблема е, че смених двигателя с дизелов и въртящия момент е 2 пъти по-голям от на бензиновия мотор, сложих керамичен диск, но няма усилен притискател за фероза и съединителя ми буксува на 4 и 5 предавка. Ако някой има стар диск бих бил благодарен да се разберем.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Притискателен диск за фероза
Свий
X
-
От: Притискателен диск за фероза
Първоначално публикуван от abshristov Преглед на мнениеКолеги търся стар притискателен диск за фероза със здрав демпфер. Трябва ми защото мисля да сложа на един притискател два демпфера като целта е да стане по голяма силата на притискане. Проблема е, че смених двигателя с дизелов и въртящия момент е 2 пъти по-голям от на бензиновия мотор, сложих керамичен диск, но няма усилен притискател за фероза и съединителя ми буксува на 4 и 5 предавка. Ако някой има стар диск бих бил благодарен да се разберем.
Коментар
-
Войводо, обясни на човека за какво става въпрос.
На този телефон правят притискателите такива, каквито трябва да бъдат!Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
Най-добрите ми спомени са предстоящите!
Коментар
-
Колеги аз имам решение на проблема, но ми трябва стар диск с 12 пера на диафрагмата, ако някой го има и можем да се разберем добре ако не ще си купя чисто нов exedy -там мисля че перата бяха 12.
До колегата Горчев, Благодаря за отзивчивоста, но тая диафрагма не ми върши работа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от abshristov Преглед на мнениеДизела е от Алфа Ромео 1,9 jtd комън рейл оригинално 105 к.с. въртящ момент 260 Нм и се държи много добре същевременно не ми харчи много нафта около 7,5-8 смесено каране /градско, извънградско и малко черно/Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
"Mud Angels" Stara Zagora
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар